Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner797

Yetim Çocukların Yüzü Güldü
banner852

Sosyal destek grubu ekipleri, sürpriz hediyelerle çocukların yüzlerini güldürüyor.

Her yıl Ramazan ayının 15. günü Müslüman ülkelerde kutlanan Dünya Yetimler Günü sebebiyle Samsun Büyükşehir Belediyesi, İnsani Yardım Vakfı ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İHH) koordinasyonuyla il genelindeki yetim çocuklara çat kapı ziyaret gerçekleştirdi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde görevli sosyal destek grubu ekipleri, ziyaretlerde yetim çocukları severek onlarla sohbet etti.

Ekipleri karşılarında görünce mutluluktan gözlerinin için gülen yetim çocuklar, pandemi sebebiyle uzun süren ayrılığın ardından ablalarıyla yeniden buluştu. Sosyal destek grubu yetkililerini büyük bir sevinçle karşılayan yetim çocuklar, kendilerine getirilen hediyelerden dolayı ekiplere teşekkür e

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876