Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

Yetiştirme yurdunda bulunan gençler biraraya geldi


Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu'nda iftar yemeği programı düzenlendi.

Daha önce Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu'nda kalan gençler, halen yurtta devlet korumasında olan gençlerle ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ve diğer kurum görevlileri katıldı.

Yaşları 13 ile 30 arasında değişen yaklaşık 30 gencin bir araya geldiği iftar yemeğinde konuşan Balcı, "Bu buluşmalarımızın amacı kurumdan ayrılmış çocuklarımız ile kurumda bakım altında bulunan çocuklarımızı bir araya getirerek onlar arasında bir köprü vazifesi görmek, sizlerle olan bağlarımızı güçlendirmek, varsa sizlerin problemlerini dinlemek ve bunlara çözümler üretmektir. Bizleri kırmayıp iftar soframızda yer aldığınız ve eski günleri bize yad etme fırsatı verdiğiniz için sizlere teşekkür ederim" dedi. İftardan sonra gençlerle bir süre sohbet eden İl Müdürü Tekin Balcı, daha sonra gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.








Anahtar Kelimeler:
SamsunYetiştirme Yurdu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.