Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Yıkmak çok kolay, yeniden inşa etmek ise zordur

AK Parti ilçe belediyelerini ve parti ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yürütülen projeler ve parti çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Halka en iyi hizmet noktasında buluşmalar gerçekleştiren Yılmaz, bilgi ve tecrübe paylaşımı toplantıları düzenledi. İlçe gezilerindeki esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde ise görüş ve öneriler dinledi.

Programlarda açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti’nin 19 yıldır tüm samimiyetiyle, ülkeye ve halka en iyi hizmet düşüncesiyle çalıştığını söyledi.

Yıkmanın çok kolay yeniden inşa etmenin ise çok zor olduğuna vurgu yapan Milletvekili Yılmaz, “Bizlerin içinde hiçbir zaman yıkım politikası olmadı. Herkesi kucaklayan, ötelemeyen bir siyaset anlayışını öncelikli kıldık. Hiçbir hırsı, kini büyük hizmet davasının önünde öncelikli kılmadık. Şehirlerimizin, insanlarımızın, ülkemizin geleceği için en iyisini istedik, bunun için mücadele ettik. Çok şükür, bunun meyvelerini de hepimiz aldık. Bizim tek bir hedefimiz vardı, güçlü ve müreffeh bir Türkiye.” dedi.

"Gelecek nesillere iyi bir miras bırakmak istiyoruz” diyen Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü, “Dava arkadaşlarımızla her zaman birlikteyiz. İstişare, çalışmaların koordinesi noktasında güçlü bir paylaşım içindeyiz. Ortaya koydukları büyük özveri ve fedakarlıkları her zaman takdirle karşıladık. AK Parti Türkiye'nin sadece dünün ve bugünün değil aynı zamanda yarınının partisidir. Önce her şeyi bir kenara bırakarak, özellikle şahsi hesapları, hırsları söküp atacağız. Tek hedefimiz davamıza, insanlarımıza, şehirlerimize en iyi hizmet olmalı. İçinde yıkmak, parçalamak gibi güdüleri olanların zaten AK Parti içerisinde yeri olamaz. Biz büyük bir ailemiz, Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde büyük hedeflere koşacağız.”

Yılmaz, tüm babaların Babalar Günü’nü canı gönülden kutladığını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.