Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı
banner852

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

"30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi (Büyük Taarruz), Türk ulusunun yeniden hayat buluşudur. 30 Ağustos Zaferi; Ülkemizi parçalamak ve aziz milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, tüm imkansızlıklara rağmen Türk Milleti'nin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmıştır.

Kurtuluş Savaşı sırasında kenetlenen Türk Milleti, büyük fedakarlık ve cesaret örneğiyle elde ettiği zaferlerle güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temellerini atmıştır. İşgal altındaki topraklar milli ruhun canlanmasıyla düşmandan arındırılmış, bu birlik ve beraberlik dünyada emsali görülmemiş bir zaferle sonuçlanmıştır.

Tarih sahnesinden silinmek istenen aziz milletimiz büyük zafer ile dünyaya gücünü göstermiş, bir karış vatan toprağının kimseye verilmeyeceğini kanıtlamıştır. Milletimizin ortaya koyduğu bu yüksek ruh ve şuur hiç bir zaman bitmeyecektir. Bugün, bağımsız bir devlet çatısı altında yaşayanlar olarak hepimiz bu zafere ve bu zaferi bize armağan edenlere çok şey borçluyuz.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı 99. yılda en kalbi duygularımla kutluyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876