Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

Yılmaz, belediye başkanlarını ağırladı
banner852

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanlarını ağırladı.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Çarşamba ilçe Başkanı Taner Özden ve Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Oy, Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ı Gazi Meclis'te ziyaret etti.

İlçelerde yürütülen çalışmalar ve projeler gibi bir çok konuda istişarelerin gerçekleştiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Yılmaz, belediye başkanları, teşkilat üyeleri ve ilçe temsilcileriyle büyük bir koordinasyon içerisinde olduklarını ifade etti.

Samsun için katma değer sağlayan, sorunlarının giderilmesinin önünü açan her çalışmayı yakından takip ettiklerini, hayata geçmesi için büyük mücadeleler verildiğini vurgulayan Yılmaz, kent için, halk için en iyi hizmetin sağlanmasının tek hedefleri olduğunu belirtti.

Yılmaz, nazik ziyaret içinde belediye başkanlarına teşekkür etti. Ziyarette, Terme, Çarşamba ve Salıpazarı bölgelerinde daha önce yaşanan sel felaketlerine yönelik alınacak önlemlerde görüşmede gündeme geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876