Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Yılmaz, biz halkımızla güçlüyüz
banner852
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti'nin halkına hizmet için en iyisini yapmaya odaklandığını söyledi.
Meclis çalışmalarına ara verilmesinin ardından Samsun'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman'ı ziyaret etti, çeşitli konularda istişarelerde bulunuldu. Daha sonra İl Başkanı Karaduman ile birlikte genel merkez tarafından Çarşamba İlçe Başkanlığı görevine atanan Taner Özden ziyaret edildi, yeni görevinde başarılar dilendi.

Yılmaz, Samsun'daki ofisinde ise Bafra Altınay Mahalle Muhtarı Sait Karagöl, Emenli Mahalle Muhtarı Alaaddin Uzan ve İlkadım İlyasköy Spor Kulübü Başkanı Tamer Coşkun'u ağırladı.

Programlarında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye'nin yıllarca boş, sanal ve karalama içerikli gündem maddeleriyle meşgul edilmeye çalışılırken, halkını vatanını düşünen AK Parti'nin her zaman en iyisini, doğrusunu, güzelini yapmaya çalıştığını kaydetti.

"ÜLKEMİZİ BİR GÜL BAHÇESİ OLARAK GÖRDÜK"

Doğulukla başlayan kalkınmanın, halk birlikteliğinin önüne hep engeller konulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz, "Sevginin, iyi niyetin, hizmet aşkının, el ele vermenin, birlikteliğin önünde hiç bir şeyin duramayacağını göremediler. Oysa ki, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadroları hep 'Halka hizmet Hakk'a hizmet' dedi. Türkiye'nin bir gönül yuvası haline gelmesi için çalıştı. Bunca yatırım, iyileştirmeler, destekler, kalkınma seferberliği, her alanda parlama nasıl yaşandı? AK Parti sevda partisiydi, bu önemli bir davaydı. Ülkemizi hep bir gül bahçesi olarak gördük." diye konuştu.

"GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ "

"Biz halkımızdan gücümüzü alıyorsak, en iyi hizmeti, çalışmayı da yapmak zorundayız." diyen Yılmaz, "Sandık demokrasilerin vazgeçilmezi. Milletin büyük iradesi AK Parti ile birlikte. Atılan her adımda, her icraatta halkımızın ne dediğine baktık. Halkımızın siyasi temsilcileri olarak hep onların görüşlerini, isteklerini yansıtmaya, yerine getirmeye çalıştık. Halktan kopuk siyaset olmayacağını anlamayanlara anlatmaya çalıştık. AK Parti'ye bakarken önce milletimize bakmak gerekli. Halkın içinden doğan bir parti halkın partisidir. Sorumluluğumuzun, yükümüzün ağır olduğunu bilerek hareket ediyoruz. Milletimizin güveni başımızın tacıdır." şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876