Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner797

Yılmaz,'Halkımıza hizmetin en iyisi sunulacak

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Halkımızın tümünde 'Bizim, hepimizin belediye başkanı' algısının gönüllerinde yer alması çok önemli. Başkanlarımız herkesi kucaklayarak eşit hizmetle hem gönüllere koşacak, hem de hizmetin en iyisini sunacak." dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı Canik, Kavak ve Ladik belediye başkanlarına 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.
31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından halkın teveccühü ile seçilen Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, belediye başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Samsun'un geleceğe en iyi şekilde hazırlanması, kent genelinde topyekun kalkınma için yerel yönetimlere önemli görevler düştüğünü belirten Yusuf Ziya Yılmaz, şehrini, ilçelerini çok iyi tanıyan, gereksinimlerini bilen, çalışma azmi yüksek belediye başkanlarının büyük katkıları ile yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

31 Mart seçimlerinin ardından hizmet yolculuğunun aksamadan devam edeceğinin altını çizen Yılmaz, "Belediye başkanlarımız büyük sorumluluğunun farkında. Bizim kaybedecek bir dakikamız bile yok. Çok çalışmamız, halkımıza kentimize, ülkemize hizmet etmemiz gerekiyor. Yerel yönetimlerde yeni bir dönem başladı. Ne yapacağını çok iyi bilen, hizmet noktasında çıtayı daha da yukarılara götürecek Cumhur İttifakı belediye başkanlarımız şehrimizi geleceğe emin adımlarla taşıyacak. Canik ilçemiz yeni dönemde bir çok dev projeye ev sahipliği yapacak. Kentin çehresini değiştirecek projelerin bir çok örneği diğer ilçelerimizde de uygulanacak. Önemli bir konuda halkımızın tümünün 'Bizim, hepimizin belediye başkanı' algısının gönüllerinde yer almasıdır. Belediye başkanlarımız herkesi kucaklayarak, eşit hizmetle hem gönüllere koşacak, hem de hizmetin en iyisini sunacak. Bundan kimsenin endişesi olmasın." diye konuştu.

Özelikle iktisadi kalkınma noktasına dikkat çeken Yılmaz, belediye başkanlarının şehrin iktisadi dinamiklerini harekete geçirerek üretim, kalkınma, istihdam konularında önemli çalışmalar yürüteceklerini de sözlerine ekledi.

ÇOCUKLARDAN YUSUF DEDELERİNE SEVGİ 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın devir teslim programına katılan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 'Yusuf Dede' diye seslenen çocukların yanına gitti. Onlarla sohbet etti, tek tek sarılarak başlarını okşadı. Bu sırada çocuklardan biride Yılmaz'ın sırtına çıkmaya çalıştı. Renkli anların yaşandığı buluşmada Yılmaz, " Minik yavrularımızın tertemiz yüreğinde yer almak kadar güzel bir mutluluk yok." dedi.

YILMAZ, BALIKÇILARLA BİR ARAYA GELDİ 

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, balıkçılarla bir araya geldi. Belediyeevleri balıkçı barınağını ziyaret eden milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, balıkçılarla sohbet etti hal ve hatırlarını sordu. Av yasağının başlamasına az bir zaman kala son çalışmalarını yapan balıkçılarla selamlaşan Yılmaz, "Balıkçılık emek, özveri, fedakarlık ister. Karadeniz'in hırçın dalgaları arasında mücadele veren balıkçı kardeşlerimizle bir araya geldik. Balıkçı barınağında güzel bir sohbet ve birliktelik oldu." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.