Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Yılmaz, 'Halkını düşünen bir iktidar var"
AK Parti Grup Toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemli mesajlar verdiği ve bir çok müjdeyi duyurduğu grup toplantısı hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, özellikle kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlara sağlanan kolaylıkların büyük bir imkan olduğunu kaydetti.

"SOSYAL DEVLET OLMANIN GEREKLERİ YERİNE GETİRİLİYOR"

" Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hep halkını düşünen oldu" diyen Yılmaz, "Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız mevcut borçlarını daha kolay ödeyebilecek. Kredi kartı borçları tek çatı altında toplanıyor. Vatandaşlarımız Ziraat Bankası'ndan alacağı krediyle borcunu kapatabilecek, sonra çok uygun şartlarda aylık gelirine göre geri ödeyebilecek. Ayrıca düzenli sosyal yardım alan vatandaşların aylık 150 kilowatsaate kadar olan elektrik tüketimlerini devlet karşılayacak. Hanede her ay ortalama 80 TL’lik elektrik borcunu devlet ödemiş olacak. AK Parti iktidarlarının en önemli özelliği sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getirmesidir." dedi.

Grup toplantımızda bir çok müjde üstüne müjde geldi." diyen Yılmaz, "Halkbank esnaf ve sanatkarların ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2019'da 350 bin esnafımıza 22 milyar TL'lik kredi kullandıracak. Sigorta prim teşviki uygulaması kapsamında 500 ve üzeri sigortalı çalıştıran işyerleri için 3 puan desteği 5 puana çıkarılıyor. Ocak ayında ise yüzbinlerce üreticimize tarımsal desteklerimizde ödenecek. " diye konuştu.

Milletvekili Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunması ve terör öğütlerinden temizlenmesi ile ABD ilişkileri konusunda verdiği mesajların da hassasiyetine değindi.






Anahtar Kelimeler:
Yusuf Ziya Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.