Öne Çıkanlar Lüksemburg ihale
banner798

Yılmaz Hedeflerimizde şaşma olmayacak

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, büyük, güçlü Türkiye için mücadelenin süreceğini, hedeflerde ise asla şaşma olmayacağını söyledi.
Çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştiren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yol üzerinde trafik denetlemesi yapan polislerin ve belediye çalışanlarının yanında durarak Berat kandillerini kutladı. Daha sonra, AK Parti İlkadım  İlçe Başkanı Oktay Avcılar ve yönetim kurulunu ziyaret eden Yılmaz, Tekkeköy ilçesinde Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte Çinik Mahallesi'nde Ayşe Bilgin'in cenaze namazına katıldı. Ardından rahatsızlığı nedeniyle evinde tedavi gören Kışla Mahallesi eski muhtarı Ahmet Şahin'i ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

"HALKIMIZIN KARARI BAŞTACIDIR"

İlkadım ilçe başkanlığında açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  hiç bir zaman haktan, hukuktan ayrılmayan, demokrasinin gereklerini harfiyen yerine getirmeye çalışan AK Parti iktidarının Türkiye'de değişim ve dönüşümün öncülüğünü yaptığını söyledi.

Türkiye'nin önemli bir yerel seçimi geride bıraktığını şimdi çok çalışma, hizmet, halkın gönlüne daha çok girme dönemi olduğunu ifade eden milletvekili Yılmaz, sandıktan çıkan sonuçların baş tacı gören bir siyasi parti olarak, herkesi kucaklayarak yola devam edileceğini kaydetti.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

"Birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, halkımız yanımızda oldukça aşamayacağımız engel yok" diyen Yılmaz, "Türkiye büyük hedeflerine halkımızın güçlü desteğiyle ulaşacak. 31 Mart yerel seçimleri geride kaldı. Artık önümüze bakmamız teşkilatlarımız, meclis üyelerimiz, belediye, ilçe başkanlarımız, halkımız el ele vererek gönül belediyeciği yolunda ilerlememiz gerekli. Eksikliklerini, hatalarını gören, öz eleştirisini yapan, bunları gideren, halkına güvenen bir parti olarak yeni bir döneme girdik. Türkiye için, şehirlerimiz için, halkımız için büyük hedefleri olan kadrolarız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde daha çok çalışacağız. Ülkemiz için hedeflerimizde asla şaşma olmayacak." diye konuştu.

Yılmaz, Samsun'daki ofisinde Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve meclis üyesi Ali Şişman'ı da ağırladı. 

Anahtar Kelimeler:
SamsunYusuf Ziya Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.