Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Yılmaz, Her zaman halkımızın yanındayız

Meclisin kısa süreli faaliyetine ara vermesiyle birlikte Samsun'da çalışmalarını sürdüren Milletvekili Yılmaz, Yakakent, 19 Mayıs ilçelerinin ardından kar yağışının etkisi altında olan Kavak ve Ladik ilçelerinde kaymakamlık, belediye ve AK Parti ilçe başkanlıklarına ziyaretler gerçekleştirerek, karla mücadele, yürütülen projeler ve teşkilat çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Kavak ilçesinde başlayan ziyarette AK Parti İlçe Başkanlığı'nda belediye başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve İlçe Başkanı Onur Bakır ardından Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özer, İlçe Başkanı Recep Dirican'dan özellikle karla mücadele olmak üzere, ilçede yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan'ı makamında ziyaret eden Yılmaz, görevinde başarılar diledi. Kar altındaki Ladik caddelerinde dolaşan Yılmaz, vatandaşlarla selamlaştı.

"DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARIYLA SAHADA"

Son günlerde artan kar yağışıyla birlikte ilçelerde zor günlerin yaşandığını belirten Yılmaz, devletin tüm imkanlarıyla sahada olduğunu, vatandaşın tüm çağrılarına yetişilmeye çalışıldığını söyledi.

Özellikle bazı ilçelerin kırsal bölgelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ahır gibi benzeri yapıların yıkıldığı yönünde bilgilerin geldiğini paylaşan Yılmaz, "İlçelerimizi ziyaret ederek tüm çalışmaları yerinde takip etmeye çalışıyoruz. Valiliğimiz, kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz tüm kamu kurumlarımız büyük bir koordinasyon içinde yol açma ve diğer hizmetleri yerine getirmeye çalışıyor. Gece gündüz demeden halkımızın hizmetinde olan tüm personelimize teşekkür ediyorum." dedi.

Ne kadar zor şartlar olsa da halka hizmet noktasında hiç bir eksikliğin yaşanmasını istemediklerini ifade eden Yılmaz, "Zor kış şartlarında herkes büyük zorluklar çekiyor. Biz her zaman halkımızın yanındayız. AK Parti teşkilatlarımızda siyaset odaklı değil halka hizmet odaklı bir anlayışla ilçelerinde halkımıza destek olmaya çalışıyorlar. Bizlerde sahadayız, şehrimiz de yaşanan her gelişmeyi yakinen takip ediyoruz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.