Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

Yılmaz, teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı
banner852

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy, Canik ilçelerinde belediye çalışanları,  teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı, Bayram Namazı'nı Gürbüz Cami'nde kıldı.


Kurban Bayramı nedeniyle Tekkeköy Belediyesi ve AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığını ziyaret eden Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Başkanı Hasan Togar, belediye çalışanları ve teşkilat üyeleri, vatandaşlarla bayramlaştı, daha sonra Canik ilçe teşkilatıyla buluştu. Burada İlçe Başkanı Ercan Eler ile teşkilat üyeleriyle bayramlaşan Yılmaz, Canik Belediyesi'ni ziyaret etti.


Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve belediye personeliyle de bir araya gelen Yılmaz, tüm İslam aleminin bayramını kutladı.


Bayramların Müslümanlar için ayrı bir yeri olduğunu belirten Milletvekili Yılmaz, "Bayramlar dinimizin en güzel günleri arasında. Bereketi, feyzi tarif edilemez. Bu müstesna günlerde örfümüzden, adetimizden, dinimizden gelen  tüm anlayışları harfiyen yerine getirmeliyiz. Bayramlar kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve huzurumuzun devamına vesile olmaktadır. Bayramların maneviyatı hepimiz için büyük bir kazanım. " dedi.


Tekkeköy Ovabaşı Mezarlığı'nda annesi Rufiyet ve babası Hamit Yılmaz ile akrabalarının kabrini ziyaret ederek dua eden Yılmaz, Bayram namazını ise Gürbüz Cami'nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876