Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Yılmaz, Vezirköprü ve Kavak ilçelerinde

Vezirköprü AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe başkanı Mehmet Kurt, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve teşkilat üyelerimizle bir araya geldi. Parti çalışmalarının değerlendirildiği buluşmanın ardından Vezirköprü Belediyesi ziyaret edildi. Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ilçede yürütülen belediye faaliyetleri ve ilçe hakkında bilgi aktardı yürütülen projeler ile çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Gün boyu süren programlarda milletvekili Yılmaz, yeni açılan Vezirköprü Sosyal Hizmetler Merkezi'nde çalışan şehit ailelerini, hasta olan eski ilçe belediye başkanı Bekir Özata'yı ve hayatını kaybeden hayırsever iş insanı Zeki Cevher'in ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Programında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, üretim ve istihdam vurgusu yaparak bu yönde yürütülecek çalışmalara dikkat çekti.

Vezirköprü ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi Kurulması, küçük sanayi sitesinin bu oluşuma dahil edilmesi, kenevir üretimi ve işlenmesi konusu, Havza-Vezirköprü yolunun iyileştirilmesi gibi çalışmalar üzerinde yoğunlaşıldığını ifade eden Yılmaz, devlet hastanesinin ise bu yılın ortalarında tamamlanmasının programda olduğunu anımsattı.

"EKONOMİ VE İSTİHDAM ÖNCELİĞİMİZ"

Üretim ve istihdam, ekonomik kalkınma konusunun tüm ilçeler için hayati önem taşıdığının altını çizen Yılmaz, "17 ilçemizde topyekun kalkınma için 18 yıldır büyük gayretler gösteriliyor. Önemli yatırımlar ve destekler hem alt, hem de üst yapı ölçeğinde verildi. Bunun dışında ekonomik olarak kalkınma için ilçelerimizin önünün açılması yönünde her türlü girişim, desteklemeler sağlandı. Yeterli görmüyoruz daha iyisi için sürekli çalışıyoruz. İş ve aş, üretim konusunu çok önemsiyoruz. Vezirköprü ilçemizdeki ziyaretimizde durum değerlendirmesi, ihtiyaçlar, yatırımlar konularını ele aldık, istişarelerde bulunduk. İlçelerimizdeki tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz." dedi.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ İÇİN MÜCADELE VERİLİYOR"

Dünya'da önemli gelişmelerin yaşandığını, Türkiye'nin coğrafi konum olarak bu sürecin tam ortasında olduğuna dikkat çeken Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük mücadeleler verilmektedir. Irak, Suriye konusu hala sıcaklığını, risk durumlarını koruyor. Milli sınırlarımızın hemen yanında farklı hesaplar yapılıyor. Allah'ın izniyle köklü ve güçlü bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, halkından aldığı güçle tüm kirli oyunları bozacak kudrete sahiptir. Herkes bir hesap içinde, bunları bozmak, ülkemizin geleceğini teminat altına almak en önemli görevlerimiz. Yakın zamanda Lidya konusunda dengeleri değiştirecek bir hamle yapıldı. Akdeniz'deki kirli hesapların bozulması için önemli bir adımdı. Hepimizin devletimize, yöneticilerimize, liderimize sonuna kadar güvenmesi gerekli. Bu zamana kadar ne yapıldıysa milli menfaatlerin dışında hiçbir düşünce olmadı. Türkiye'nin geleceği hepimizin geleceği demektir."

Ev ziyareti gerçekleştiren Yılmaz, çocuklara da yakın ilgi gösterdi. 1,5 yaşındaki Tugberk Arslan'ı kucağına alarak onunla yakından ilgilendi, sevdi. Vezirköprü dönüşünde ise Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret eden Yılmaz, belediye faaliyetleri ile ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.