Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra denetim
banner798

YILMAZ,Gaziler ve şehit yakınlarıyla buluştu


AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.


19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında Samsunum1 Gemisi'nde şehit yakınları ve gazilere yönelik etkinlik gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Garnizon Komutanı Albay Recep Ali Üstün, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İbrahim Güven, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı programda gaziler ile şehit yakınlarıyla bir araya gelindi.


AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, şehit yakınları ve gazilerin masalarını tek tek ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu, onlarla sohbet etti. Programda konuşma yapan Milletvekili Yılmaz, şehit yakınları, gazilerin her zaman baş tacı olduğunu, onların haklarının ödenemeyeceğini söyledi.


"ARAMIZDA GÜÇLÜ BİR BAĞ VAR""


Vatan, bayrak uğruna canını hiçe sayan, büyük fedakarlıklar sergileyen kahramanların, ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Yılmaz, "Bu vatan toprağın kara bağrında. Sıra dağlar gibi duranlarındır." dizelerini anımsattı.


Yıllardır şehit yakınları, gaziler ve  bu alanda hizmet veren sivil toplum kuruluşlar ile sürekli irtibat halinde olunduğunu belirten Yılmaz, "Aramızda güçlü bir bağımız var. Onların yaptığı fedakarlıkları unutmamız mümkün değil. Vatan denilince bizim anlayışımızda akan sular durur. Vatan denilince gerisi teferruattır, vatan denilince 'Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda' düsturu yürekleri sarmaktadır.  Gaziler gününde kahramanlarımızı yeniden yad ettik. Onların emanetleri ile bir araya geldik. Burada ki, birlik ve beraberlik çok şeyi anlatmaktadır." dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.