Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner798

Yılport Samsunspor' Un Süper Lig Özlemi!

1965 yılında kurulan Samsunspor; Altay ile İzmir' de karşı karşıya gelecek. Her iki takım da transferler yaptılar. Ligin yeni başlayacak sezonunda; iyi ve başarılı bir sonuç alabilmek için, kıyasıya bir maç ve mücadele olacağı kesin.

Geçtiğimiz sezon; Türkiye 2. Lig Beyaz Grup Şampiyonu olarak, direkt ve 73 puanla, PTT. 1. Lig'e yükselen Yılport Samsunspor; ilk maçını Altay ile depasmanda yapacak.

Samsunspr Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım ve yönetimi ile Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam; transfer ekibi ve sayın Aztopal ile önemli yeni iç ve dış transferlere imza attılar. Takımda kalacak ve gidecek olan futbolcular tesbit edildi.

SüperLig takımı ve şampiyonluk adaylarından Trabzonspor' u evindeki maçta 2-1 mağlup eden Yılport Samsunspor; her ne kadar hazırlık maçı olsa da aldığı galibiyettten çok; sergilediği güzel ve göze hoş gelen futboluyla ümit verdi.

Ayrıca 1.Lig takımlarından Giresunpor' u da 1-0 mağlup etmesi; gelecek maçlar ve lig için olumlu sinyaller olup; inşallah bu takım başarılı bir sezon geçirip, Süper Lig özlemine bir son verecektir.

Samsunspor' un bu başarıyı gerçekleştirebilecek bir kadrosu, potansiyeli ve tecrübekli bir hocası ile uyumlu bir yönetimi, takıma ve kulübe; her olumsuz engellemelere karşı, dik durup, ânında cevap vermesini bilen güçlü bir başkanı var.

Ayrıca; takımın ahde vefalı taraftarları var ki; onlar oldukça bu takımın sırtı yere gelmez. Yeter ki Samsunspor' un iç ve dış, ard niyetli güçlerini iyi analiz edelim.

Yolun, ufkun ve Süper Lig' e giden başarıların daim olsun Yılport Samsunspr! Altay maçında sizlere başarılar ve güzel br futbol resitali diliyoruz !

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.