Öne Çıkanlar erdoğan şehit
banner798

Yol Konforu Arttıkça Vatandaşın Yüzü Güldü

Çalışmalar kapsamında, Havza ilçesinin 200 haneli Kocapınar Mahallesi de, toz ve çamurdan kurtularak asfalt konforuyla buluştu.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaşam standardını yükseltecek yatırımları tek tek hayata geçiriyor. Kırsal kesimlerdeki ulaşım standardını yükseltmek amacıyla mahalle ve grup yollarında seferberlik ilan eden Yol Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Havza ilçesine bağlı Kocapınar Mahallesi’nin sathi kaplama çalışmasıyla konforunu artırdı. 1800 metrelik yola B tipi sathi kaplama yapan Büyükşehir 2022 yılı program dahilinde de C tipi sathi kaplamasını yaparak uzun ömürlü yolu mahalle halkının hizmetine sunacak.

TRAKTÖR ZOR GİDİYORDU
Mahalle sakinleri de yollarının yapılması ile artan ulaşım konforunun mutluluğunu yaşıyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür eden mahalle sakinlerinden Cafer Aslan, "Eskiden böyle yolumuz yoktu. Şimdi çok güzel. Başkanımız bizimle çok ilgilendi. Ne istesek anında yerine geliyor. Başkanımızdan da, ekibinden de Allah razı olsun" dedi.

ÇOK MAKAS KIRDIRDI BU YOL BİZE
Yıllarca Kocapınar Mahallesi'nin yollarında minibüs şoförlüğü yapan Hikmet Arslan ise, "Eskiden yollar çok berbattı. Şimdi çok güzel. Çok geniş ferah bir yol oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Buraya da defalarca geldi görüştük" ifadelerini kullandı.

MUHTAR: MAHALLEM ADINA ÇOK GURURLUYUM
Kocapınar Mahallesi Seyfi Kaya da, yapılan çalışmalardan dolayı “Mahallem adına gururluyum” diyerek şöyle devam etti:

"Burası ilçemizin en güzel ve nüfusu kalabalık mahallelerinden biri. Ama yolumuz perişan bir vaziyetteydi. İki araç yan yana gidemiyordu. Vatandaşlarımız toz, toprak ve çamurdan çok çekti. Bu anlamda burası için yapılan yol çok önemli. Genişletme ve asfalt çalışmasıyla birlikte rahat bir nefes aldık. Tozdan çamurdan kurtulduk. Geniş, pırıl pırıl bir yol oldu. Ne sorunumuz olsa Büyükşehir Belediyesi anında bizimle iletişime geçiyor. Yapılan tüm çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine, mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.