Öne Çıkanlar Midye hırsızlık olayı
banner797

Yolumuza Daha Da Güçlü Devam Edeceğiz
banner852

AK Parti Samsun İlçe Danışma Meclisi Toplantıları belirlenen takvim çerçevesinde devam ederken Asarcık, Canik, Tekkeköy, Salıpazarı, Ayvacık, Havza, Ladik, Çarşamba, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerinde toplantılar tamamlandı.Şu ana kadar yapılan danışma meclisi toplantılarına katılan İl Başkanı Ersan Aksu, Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, önemli mesajlar verdi.  

Son olarak Yakakent ve 19 Mayıs İlçe Danışma Meclisi Toplantıları'na katılan İl Başkanı Ersan Aksu, Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.  

BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI 

Merkez üssü Elazığ'da olan ve Samsun'un yanı sıra çevre illerden de hissedilen deprem dolayıyısıyla mesaj yayımlayan 

Başkan Aksu, büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. Aksu, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Can kaybının artmamasını temmeni ediyorum. Devletimizin ilgili kurumları depremin yaşandığı ilk andan itibaren seferber oldu" dedi. 

Türkiye ve dünya gündemine dair açıklamalarda bulunduğu toplantılarda teşkilat üyelerine mesajlar veren Başkan Aksu, şunları söyledi: "Dünyada barış ve huzurun güvencesi ve umudu Türkiye'dir. Libya, Mısır, Irak, Suriye, Filistin ve Doğu Türkistan'da yapılanları hep birlikte görüyoruz. Bazı devletler güçlerini hakim kılma, güçlünün yanında durma mücadelesi veriyor. Haklının yanında değiller. Onların meselesi ne demokrasi ne de insan hakları. Onlar ticaret ve enerji kaynakları açısından hükümdar olmanın hesabını yapıyorlar. Maşa olarak kullandıkları terör örgütleri üzerinden de bizim ayağımıza zincir vurmak istiyorlar. 

Fakat onların bu oyununu dünyada bozan, bozma gayreti içerisinde olan bir lider ve kadrolar var. O lider Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, kadrolar ise AK Parti kadrolarıdır. Artık

emir alan değil, gündem belirleyen ve uygulayan bir ülkeyiz. Savunma sanayii ve teknolojisinde çok önemli adımlar attık. Yerli otomobilimizi yaptık. Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan diyerek,bu coğrafyada var olmaktan başka çaremiz olmadığını hepimiz görüyoruz. Birlik beraberliğimizi koruyup, omuz omuza mücadelemize devam edeceğiz." 

Samsun'daki teşkilat çalışmalarına da değinen Başkan Aksu, "İlçe kongrelerimiz 22 Şubat 2020 tarihinde başlayacak. 

Belirlenen takvim çerçevesinde ilçe kongrelerimizi coşku içerisinde gerçekleştireceğiz. Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Her birimiz hangi görevde olursak olalım, en büyük gurur kaynağımız bu davanın bir neferi olmaktır. Dava ruhuyla hareket edip, bu süreci birliktelik içerisinde yöneteceğiz. Daha güçlü şekilde inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876