Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner797

YÖRESEL FUAR 19 MAYIS İLÇESİNDE
banner852

19 Mayıs Belediyesi, bir hafta sürecek Yöresel Lezzetler Festivali için 15 Temmuz Millet Meydanında festival alanı açtı. 20 ilden gelen yöresel lezzetin tanıtıldığı festivalde, açılan 20’ye yakın stantta doğal ve yöresel ürünler vatandaşlara ikram edildi.

Eşi Banu Topaloğlu ile birlikte stantları gezen ve alış-veriş yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Yöresel ürünün kendi ülkesinde yaygınlaşmadan küresel ölçekte marka haline gelemeyeceğini dile getirdi. Coğrafyamız köklü bir tarihe sahip, bu tarihsel derinlik, birçok kültürel zenginliği de beraberinde getirmektedir. Bu kültürel çeşitliliğin en önemli unsurlarından birisi de yemek kültürüdür. Anadolu'nun dört bir yanında farklı bir lezzeti tatmak mümkündür. Bu tatları bir araya getirerek oluşturulan bu fuarı tüm hemşerilerimizin ziyaret etmesini tavsiye ederim.’’ dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876