Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Kadir Gecesi Mesajı

"Kadir gecesi, insanı Rahman’ın affıyla, insanlığı Kur-an’ın aydınlığıyla buluşturan eşsiz bir gecedir. Bu müstesna zaman diliminin kadr ü kıymetini bilen ve onu ihya etmek isteyen her mümin, elbette öncelikle Kur’an’a yönelmelidir.

Kur’an-ı Kerim’i güzel okumanın, en güzel biçimde anlamanın ve yaşamanın hayatın ana gayesi olduğu unutulmamalıdır. Ömrümüzü Kur’an ile aydınlatmak ve bereketlendirmek istiyorsak Kadir Gecesi bunun tam zamanıdır. Kadir Gecesi'ni kendimizi muhasebe edebileceğimiz, günahlarımızdan af ve mağfiret dileyeceğimiz bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Ömrümüzün tamamını bereketlendirmek için her gecenin kadrini, her nimetin kıymetini mutlaka bilmeliyiz. Böylelikle bin aydan daha hayırlı olan bu lütuf ve ikram gecesinin feyzinden istifade etmiş olabiliriz. Dünyayı saran salgın nedeniyle hepimiz zor günler geçiriyoruz. Mübarek gecede pandeminin sona ermesi, hasta olanların şifa bulması için dualarımızda mutlaka yer verelim. Rabbim vatanımızı, milletimizi korusun, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

Tüm Müslüman aleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor, dualarımızın ibadetlerimizin kabul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.