Öne Çıkanlar Dayandı futbolcu Aşkın Yeter
banner798

Yusuf Ziya Yılmaz: Halkımız kazansın istiyoruz

Samsun'da kent birlikteliği, istişare, bilgilendirme gibi temel amaçlarla sivil inisiyatifle yıllardır gerçekleştirilen her alanda faaliyet gösteren kent dinamiklerinin buluştuğu toplantılardan biri Sevgi Kafe'de gerçekleştirildi. İş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bürokratların hazır bulunduğu toplantıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Uzun zamandır gerçekleştirilen toplantılarda kentle ilgili bir çok konu başlığını istişare imkanı bulunduğunu ifade eden Yılmaz, Samsun noktasında kent dinamikleriyle koordine içinde en iyi hedeflere ulaşılması için çalışıldığını ifade etti.

"Her zaman Samsun kazansın, halkımız kazansın " anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Yılmaz, "Bu kentte yaşayanlar, gönül verenler olarak yıllardır büyük mücadeleler veriyoruz. Çok büyük kazanımlarımız oldu, bunları korumak gelecek nesillere taşımak hepimizin görevi. AK Parti iktidarı döneminde şehrimiz bir çok yatırım aldı, projelerle daha ileri taşındı. Topyekun koordine içinde bu süreci devam ettiriyoruz." diye konuştu.

Zor bir coğrafyada bulunan Türkiye'nin tüm kirli hesaplara rağmen hedeflerine ulaşacağını vurgulayan Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Ülkemiz özellikle iktisadi ve savunma sanayisi açısından çok güçlü olmalı. Ekonomimizin güçlenmesi, refah düzeyimizin artması, kendi uçağımızı, hava savunma sistemlerimizi, milli silahlarımızı yapmak için devletimiz var gücüyle çalışıyor. Meyveleri ise tek tek alınıyor. Çevresi ateş çemberi olan Türkiye, köklü bir devlet olarak doğru hamlelerle dimdik ayakta. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye el birliğinde artık her alanda tam bağımsız Türkiye yolunda sağlam adımlarla ilerliyor. Bunun için hep birlikte çok çalışacağız."

Yılmaz, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Eski Başkanı Caner Göktepe'yi de iş yerinde ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.