Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner797

Yusuf Ziya Yılmaz Şırnak'ta
banner852

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen bölge toplantısı kapsamında Şırnak'ta bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ilk bölümde "Tecrübe Paylaşımı" konu başlığı altında gerçekleşen panelde bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

AK Parti Yerel Yönetimler başkanlığının ülke genelinde gerçekleşen bölge toplantılarının başarı ile devam ettiğini ifade eden Yılmaz, her bölgede hizmet odaklı çalışmaların programlandığını, değerlendirmeler yapıldığını, yerel yöneticilerin çalışmalarına katkı sağlanmaya çalışıldığını kaydetti.

Belediyecilik hizmetlerinin, parti çalışmalarının büyük bir koordine içinde sürdüğünün altını çizen Yılmaz, "Belediyelerimiz, halkımızla iç içe. Yerelde başlayan başarı her tarafa yansımaktadır. AK siyasetinde, belediyecilik anlayışında ayrım yoktur. Her bir vatandaşımızın eşit mesafede en iyi hizmeti alması için var gücümüzle çalışıyoruz. Belediyeler halkımızı kucaklayan, birleştiren , ötelemeyen, ayrıştırmayan, ihtiyaçları doğru kararlarla belirleyip gideren, kamu yararını ön planda tutan bir yapıda olmalı. Ne yazık ki; Aziz Türk Milletimizin verdiği yetkiyi başka amaçlarla kullananlar olmadı mı bu ülke. Vatandaşımız hizmet dedi, bazıları bunu kulak arkası yaptı. Şimdi AK Belediyelerimize bakıyoruz. Vatandaşlarımız bekledikleri hizmet, kucaklaşma, birliktelik, gönül ilişkileri, hepsini AK Partili belediyelerimiz de buluyor. Aksamaların olmaması içinde işte bu toplantılarımızla, buluşmalarımızla istişarelerde bulunuyor yol haritalarını belirliyoruz." diye konuştu.

"Her çalışma devletimizin ortaya koyduğu halk ve büyük Türkiye odaklı çalışmalarla uyumlu olmalı" diyen Yılmaz, "Bizlere duyulan güveni hiçbir zaman suistimal etmememiz gerekiyor. Ülkemizin dört bir yanında başlatılan hizmet seferberliğine yerel yönetimler olarak katkı vermemiz şart. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde süren kalkınma süreci başarı ile devam ederken, büyük fedakarlıklar ortaya konulurken, bizlerde elimizi taşın altına koyup üzerimize düşeni yapmalıyız. AK Parti büyük bir aile ve fedakar dava arkadaşlarımız yıllardır gönüllerini ortaya koyarak çalışmalarını sürdürüyor. Rabbim,bizlere ülkemize hizmet etmeyi nasip etti. Üzerimizdeki vebalin büyük olduğunu unutmayarak, gönül belediyeciliği anlayışını benimseyerek yolumuza devam edeceğiz. "şeklinde konuştu.

Yılmaz, Şırnak programı kapsamında Valilik, Belediye ve AK Parti İl Başkanlığı'da ziyaret edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876