Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Zerrin ve Kaya Ailelerinin Mutlu Günü

Şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay ZERRİN ile Aysel Zerrin'in kızları Çiğdem Zerrin ve Sıddıka- Mustafa KAYA'nın oğulları Süleyman Kaya evlendiler.

22 Haziran Çarşamba günü; Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Menekşe Salonu'nda, saat 1930' da Kına merasimi , 24 Haziran Cuma günü ise; Samsun Ankara Yolu üzerindeki Pamira Palace Düğün Salonu' nda, 19. 00 da düğün ve 19.45 'de Nikah Merasimi gerekleştirildi.

Düğün ve nikah mersimi ; şiddetli yağmura rağmen yoğun ilgi olup salonda boş yer yoktu. Düğünde gelin Çiğdem Zerrin ile Süleyman Kaya'nın nikahı, görevli nikah memuru tarafından yapıldı ve evlilik Aile cüzdanı geline verildi.

Düğüne; Çiğdem Zerrin KAYA' nın İstanbul, Ankara, Kayseri, Konya, Bartın gibi illerdeki okul arkadaşları ile Bafra ve Samsun'dan çok sayıda davetli katıldı.

Samsun Medya Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Kerim SARILAR da düğüne iştirak etti.

Geç saatlere kadar devam eden düğün merasimide yaş pasta kesildi, takı merasim gerçekleştirildi.

Ayrıca geç saatlere dek; salonda oynayan davetlilerin yanı sıra; folklor ekibi de Trabzon havalarıyla düğüne renk katı.

Samsun'da iş insanı Süleyan e Samsun'da özel bir şirkete görevli Çiğdem Zerrin Kaya çifti, balayıları için Antalya'ya gittiler.

Genç çiftleri kutlar, mutluluklar dileriz.

Haber Merkezi- Samsun

Anahtar Kelimeler:
SamsunOktay Zerrin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.