Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Zihni Şahin, başkentte ASİAD'ın konuğu
banner852
'Gücümüzü Samsun için birleştirelim!..'

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, biri dizi ziyaret ve programlar için gittiği başkent Ankara'da, Samsunlu dernek yöneticileri ile bir araya geldi. Hemşehrilerinin büyük ilgi gösterdiği Başkan Zihni Şahin, "Samsun için güçbirliği yapmalıyız. Güçlerimizi gurbette de Samsun'umuz için birleştirmeliyiz" dedi.

FAYDALI FİKİRLER VE KATKILAR

Başkan Zihni Şahin, Ankara Samsunlu İş Adamları Derneği'ni(ASİYAD) ziyaret etti. Zihni Şahin burada Dernek Başkanı Osman Yılmaz, Başkanvekili Fevzi Apaydın ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı Samsun dernekleri temsilcileriyle bir toplantı yaptı.
Başkan Şahin, "Ankara ziyaretimizde gönlü Samsun sevdasıyla dolu olan Samsun derneklerimizin değerli başkanları, yöneticileri ve hemşerilerimizle bir araya geldik. Her birine ayrı ayrı ilgileri ve faydalı fikir ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

ASİYAD'IN MİSYONUNA ÖVGÜ

Samsun dışında, özellikle Ankara ve İstanbul gibi metropollerde yaşayan hemşehrilerin kurdukları dernekler ve ortaya koydukları birlik ve beraberlik görüntüleri ile Türkiye genelinde herkese örnek olduklarını söyleyen Başkan Zihni Şahin, "Bunun bir örneğini de ASİYAD çatısı altında bir araya gelen iş insanlarımız gösteriyor. ASİYAD, kurulduğu günden bu yana üstlendiği misyon doğrultusunda gurbetteki iş insanlarımızla başkent Ankara'da bir güç, bir inisiyatif topluluğu olmayı başarmıştır" diye konuştu.

'DAHA YAPACAK ÇOK İŞ VAR...'

Geçtiğimiz hafta İstanbul'da da hemşehri dernekleri temsilcileriyle buluştuğunu hatırlatan Zihni Şahin, "Orada da altını çizdiğim gibi, nerede olursak olalım, Samsun'umuz için bir ve birlikte olmalıyız. Çünkü şehrimizin için yapacağımız daha çok işimiz var. O yüzden gerek memleketimizde gerekse gurbette güçlerimizi birleştirmek, böyle yaparak Samsun için pozitif bir enerjiye dönüştürmek en önemli görevimiz olmalı" dedi.

Başkan Zihni Şahin'in ASİYAD'ı ziyaretinde Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da hazır bulundu.




Anahtar Kelimeler:
Zihni şahinAsiad
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876