banner798

Merhaba değerli okurlarım, bir süredir sizlerle köşemde buuşamadık. 02- 12- 2021 Çarşamba günü, saat 08- 09 sıralarında; Samsun Araştırma Hastanesi'nde anji oldum ve sten takld. Damarlarım % 93 kapalıymış.

Samsun Araştırma Hastanesi ‘ndeki Anji ve stend operasyonunu ise, Bafra Atatürk İlköğretim Okulu’ndan öğrencim olan Kalp Doktorum sayın Adem Ekbul yaptı. Yine Araştırma Hastanesi’nde Bafralı Uzman Doktor ve yakın aile dostumuz sayın Metin Eser benmle ve ailemizle ilgilendiler. Hepsine teşekkürler.Hastane personellerine, hemşir ve hemşirelere çok teşekkürler.

Şu anda Atakum'daki evimizde istirahattayım ve bir hafta evde kalacağım. Son durum böyle.

Gelelim Samsunspor'a. Birkaç hafta köşe yazamadım ama bazı maçları anji öncesi TRT Spor'dan izledim. Mesela bir Eyüp Spor, bir Adanaspor maçları, izlediğim maçlardan. Maalesef salı ve Çarşamba günleri hastanede kaldğımdan, Yılport Samsunspor- Uşakspr Ziraat Türkiye Kupası maçını da izleyemedim.

Benim kaldığım odada gerçi televizyon vard ama bir odada birlikte kaldığımız bir anji olmuş hasta ve refakatçısı başka bir tv kanal iziyorlardı ve tv onların yattığ kısımdaydı. Bu yüzden bir şey diyemedim

Gelelim Yılport Samsunspor maçlarına. İzlediğim Eyüp Spor maçı, bizim için adeta herşeye yeniden başlamaK gibiydi. 2- 0 geriden gelen Samsunspor; kaytdettiği 2 altın gol ile 1 puan alarak, Adana Spor maçına motive olmuştu.

Eyüpspor maçını anlatan TRT Spor Spikeri; Samsunspor gol arıyor, beraberlik arıyor gibi güzel yorumlarda bulunurken şu konuşması yorum ve Samsun Spor açısından maça damga vurdu " Samsunspor geliyor !" Gerçekten de Yılport Samsunspor dalga dalga geliyordu Eyüp Spor kalesine ve bu zorlu mücadeleyi 2-2 berabere bitirdi ve 1 puanla idare etti.

Adanaspor maçının zor geçeceği belliydi zira Adana Spor da birkaç maçta seri galbiyetler ve puanlar alarak, puanını 18'e yükseltmişken, Samsunspor maç öncesi 16 puandaydı ve Adanaspor'u mağlup edince Samsunspor 19 puana erişirken, rakibi Adanaspor ise 18 puanda kaldı.

Ayrıca; ilk 3 sırayı paylaşan Ümraniye Bereket Spor, Ankaragücü ve Eyüp Spor, ilk 3 sıradaki bu 3 takım da mağlup olunca, 27 punda kaldılar ve Yılport Samsunspor’un ;bu 3 takımla arasındaki fark 8 puana kadar indi. Bu da bizim için ilk 6 ve 2. devrede yaplacak birkaç güçlü transferle ik 2 bile olabilir anlamına geliyor.

Zira; 3 puanlı bir ligde, her an, her türlü iniş ve çıkşlar yaşanabilir. Yeter ki bizler; bir olalım, birlikte olalım, gerisi kendiliğinden gelir zaten.

Sözlerimi bitirneden önce anji olup stend takıldığ için geçmiş olsun dileklerinde bulunan, telefon ve sosyal medyadan geçmiş olsun yorum ve mesajarı gönderen herkese teşekkürler.

Bafra Belediye Başkan sayın Hamit Kılıç bey de cepten arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulundular, sağolsunlar.

Saygılarımla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876