banner797
Değerli okuyucularım,

Bizler toplum olarak sağ duyulu,hoş görülü, Sıcak kanlı ve sempatik yapılı kişileriz...Bizler, millet olarak her zaman Akrabamızı,Kardeşimizi ve Komşumuzu bu toplum içerisinde yaşayan milletimizin her ferdini korumak kollamak ve Savunmak amacını gütmekteyiz.

İŞTE BAZEN ,FAZLA İYİ OLMAMIZ ,KÖTÜ SONUÇLAR DOĞURABİLİR

Ülkemiz son dönemlerde çok hassas ve çok sinirli bir dönemden geçmektedir.Güzel ülkemizin ve insanlarımızın huzurunu bozmak isteyen dış mihrak ve kötü insanların eylemleri sonucunda Ülkemizin değişik yerlerinde bombalı TERÖR eylemleri yapılmaktadır.Bombalı TERÖR saldırılar sonucunda sivil can kayıplarının yanında Asker ve Polislerimizde Şehit olmaktadır.

LÜTFEN SELLEKTÖR YAPMAYIN!

Geniş güvenlik önlemlerinin alınıp uygulandığı bu günlerde ,Polis kontrol noktalarına karşı yönden gelen araçlara ' sellektör' yaparak ' ileride Polis var' şeklinde hiçbir işaret yapmayın.Yapacağınız bu işaretle ' terör ve ard niyetli kişilere ' polisten kurtarmış olursunuz... Bu olayı daha öncelerinde her biriniz yapmış olabilirsiniz…Ama artık yapmayın,bilmeyerek Teröriste veya ard niyetli kişilere istemeyerek yardımcı olmuş olabilirsiniz.

KURALLARA UYALIM, CANLAR KURTULABİLİR

İl ve İlçelerde görev yapan emniyet güçlerimizin tamamına bu dönemde yardımcı olmak zorundayız.Bazen iyi niyetli davranışlarımız kötü niyet doğurabilir.Asker,Polis ve Diğer milli güçlerimizin yanında olma günüdür.Birlik ve Beraberliğimizi bozacak hiçbir oluşumun içine girmemeli sağ duyulu davranarak Canlar kurtulabilir.

LÜTFEN ASKER ve POLİS’imize yardımcı olalım kurallara uyalım….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.