banner798
AK Parti Türkiye genelinde olduğu gibi Bafra’da da oyları Recep Tayyip Erdoğan sayesinde alıyor. Son yerel seçimleri kazanmasında ise adayın şahsi gücü etkili olmuştur. Bu güç olmasa Bafra Belediyesini de kaybedeceği görülmüştür. Başbakanın kişisel karizması toplum üzerinde oldukça etkili. Bunu her seçimde görmek mümkün. Fakat son zamanlarda Başbakanın da karizmasında azalma olduğu ve AK Parti de bir düşüş yaşandığı basın da gündeme geliyor. Bu durum çeşitli anketlerde de görülüyor. Kısacası AK parti Bafra’da Başbakanın karizması, Belediye Başkanının sevilmesi ve AK partiye gönül veren gençler ve hanımlar ile ayakta durdu 
 
AK Parti Türkiye genelinde bir düşüş yaşarsa Bafra’da ise tepe takla gider. Çünkü Bafra’da İbrahim Semiz’e karşı bir tepki var. İbrahim Semiz’i ilçe başkanlığında yetersiz görülüyor. Son olarak Çarşamba Hukuk Fakültesi inşaatının yükselmeye başlaması ve Devlet Üniversitesi kurulması sözünden sonra Bafra’nın 60.000 den fazla Fakültemizi istiyoruz imzasının değer bulmaması Semiz’in işini zorlaştırdı. Çarşamba’nın başarısı ve son yıllarda ki atılımı bunun yanında Bafra’nın düşüşü, göç vermesi, işsizliğin oldukça artması Bafra’da rahatsızlık oluşturdu.
 
İktidar Partisinin ilçe Başkanı 60.000 den fazla imzaya sahip çıkmalıydı. Bafra için hayati önem taşıyan bu konun takipçisi olmalıydı. Yerel ve genel basında, bürokrasi ve siyaset içinde Bafra’nın bu konuda ki haklı isteklerini gündeme taşımalıydı. Sayın Semiz’in Bafra için gündeme getirdiği tek bir projesi yoktur. Varsa da yeterince duyurmamıştır. Sayın Semiz Bafra’yı temsil ve hizmet noktasında ileriye taşıyamamıştır. Ancak yapılanları anlatmakla meşguldür. Bafra için rutin dışında yapılan önemli bir atılım da yoktur.
 
Sayın Semiz eleştiriye açık olmalıdır. Bafra’nın istek ve tenkitlerini dikkate almalıdır. Avukat olduğu için dava açarım gibi konuşmalardan uzak durmalıdır. Bafra basını tenkit yapamayacaksa, insanlarının arzu ve isteklerini gündeme getiremeyecekse demokrasiden bahsetmek mümkün değildir. Biz BafraGazetesi olarak Bafra’nın meselelerini gündeme taşımaya devam edeceğiz. Tarafsız bir şekilde Doğruları yazacağız. Herkesinde söz hakkına sitemizde yer vereceğiz. Sitemiz Sayın Semiz’in görüş ve açıklamalarına da açıktır. Türkiye’de hukukun üstünlüğü ve demokrasi bizim güvencemizdir. Biz yazamayacaksak halkımızın istek ve beklentilerini gündeme getiremeyeceksek Dava açarım gibi demokrasi dışı söylemler karşımıza çıkacaksa Bağımsız Türk mahkemelerine bu mahkemelerin savcı ve hâkimlerine güveniriz.
 
Bir ara Beşiktaş Başkanı Sayın Yıldırım Demirören için Olsana olsana Antep’e başkan olsana sloganları tribünlerden yükseliyordu. Ama Demirören İşi bu yıl yırttı. Sayın Semiz Olsana olsana Çarşambaya Başkan olsana sözlerini işitmeden ya istifa etmeli yada kendini toparlamalı Bafra için önderlik yapmalıdır. Bu Önderlik. Ancak Bafra Kızılırmak Üniversitesinin Bafra ya kazandırılması ile olabilir.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.