banner797
1930 Bafraspor maç kazanınca geçmişte mağlubiyet alınca yapılan eleştirileri
Aklıma getirip bu galibiyeti fırsat olarak kullanmak istiyorum. Peki eleştirilerim nelerdir..
 
Maç 3.0 iken Sedat hoca 2 tane genç oyuncumuzu oyuna sokabilirdi. Kullandığı tercihler şık olmadı. Belki de bu konuda önümüzdeki maçlarda tercih kullanabilir.
Maç kaybettiğimizde hurra deyip saldıranlar galibiyet halinde neden suskun kalıyorlar eleştirisini de yapmam lazım. Yöneticilere sallayarak kendisi ile ilgili dönemleri sorgulamayanları eleştirmek lazım. Maddi anlamda bu kulübü çıkılmaz noktalara getirenler bugün ZİHNİ başkanı eleştireceklerine önce kendilerine bakmaları konusunda uyarmak lazım.
 
Yapılan halı saha ile ilgili ufak tefek eksiklikleri eleştirenlerin kendi dönemindeki çamur sahaları hatırlatmak lazım. O halı sahada top oynayan çocuklarımızın ettiği hayır duaları görmek lazım. Ben nedim hoca olarak bafraspor tarihinin en büyük tanığı nedim hoca kimi neden ve ne için eleştireceği konusunda şartlara göre değil doğrulara göre hareket eder..
 
Geçmiş günlerdeki eleştirileri göz önünde bulundurduğumda veya yapılan icraatları hatırladığımda kimin eleştirileceğini kimin takdir edileceğini iyi bilirim.
Spor ile ilgili faaliyetlerde hatalar ve yanlışlar olabilir ama iyi niyeti asla göz ardı etmemek lazım diyorum. Bafra ya spor tesisleri yapılacak ve yakında inşasına başlanacak işte bu güzelliği teşvik etmek lazım.
 
Doktor ve yönetici tolganın bütün sorumlulugu üstüne alarak futbolcumuz REMZİ nin Hayatını kurtarma teşebbüsünü nasıl taktir etmeyiz bunlar nasıl unutlur.
 
Dostlar hepimiz bu dünyadan göçeriz ama ne yapılıyorsa onunla anılırız..Mezarlık insanların en son noktası ve şu anda mezarlığın güzelliğine bakın. Belki spor ile ilgisi yok ama insanlıkla alakası var. Ben bu hizmeti öperim kardeşim..Yaparım yaparım diyerek pardösüsünün cebini dolduran eskileri eleştirmek lazım diye düşünüyorum.Eleştirileri ve takdir edişleri daha fazla uzatabilirim ama sadece hatırlatma anlamında yazmak istedim.
Merak edilmesin, yarın eleştirmek için uykuya yatanlara kafalarını kaldırdıklarında söyleyecek sözlerim her zaman olacaktır.
Her türlü pisliğin döndüğü dönemleri artık geride bıraktık
 
SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.