banner798
Tarih yazmak fırsatı herkese gelmez. Herkese nasip olmaz. Bir şehrin tarihine altın harflerle yazılmak, unutulmamak demektir. Bir ömür boyu taşınacak bir gurur demektir. O şehrin hemşerisi olmak, o şehirde kapılarının her zaman ardına kadar açılacak olması demektir.

Şimdi böyle bir fırsat var. Bu fırsat Ülkemizin pek çok yerine dağılmış 250.000 den fazla Bafralının içinde Teknik direktörü, futbolcusu, Belediye Başkanı,  idari ve teknik kadrosu, başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile 40-50 kişiye nasip olacak. İşte bu 40-50 kişilik kadro 1930 Bafra spor kadrosudur. Ortada sadece 90 yâda 120 dakika var. Ondan sonrasında yaşanacaklar ise tek kelime ile inanılmaz bir muhteşemliktir.

Tabii ki o maça gelene kadar tüm Bafralılara düşen önemli görevler var. Bu görevler yazılacak olan tarihin de önsözünü oluşturacaktır. Bafra’nın içinde ki ve dışında ki herkes tüm Bafralılar ve Samsunlular bir seferberlik ilan etmelidirler. İlçe halkı olarak esnaflarımız, iş adamlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz kısacası hepimiz İlçemizi kırmızı siyah bayraklarla süslemeliyiz. Başarı dilekleri olan pankartlar asmalıyız. Ekonomik durumu iyi olanlar, zenginlerimiz, iş adamlarımız, ticaret odamız, esnaf sanatkârlar odamız, ziraat odamız kısacası dernek ve odalarımız 3.lige çıkma primi vaat etmeli bu bir fonda toplanmalı. 3.lige çıkma durumumuzda teknik heyet ve futbolcu kadromuza dağıtılmalıdır.

Play off maçı nerede olursa olsun bu maça Bafra akmalı ve seyircimiz oraya taşınmalıdır. Belediyemiz ve tüm Bafra bütün imkânlarını seferber ederek final maçımıza en az 8.000 taraftarımızın gitmesini sağlamalıdır. Unutmayalım ki taraftarımız 12. Adamdır.  Bize çok maçlar kazandırdı. Yazacağımız tarihin önsözü böyle olmalıdır.  Yetkililerimiz ise maçta bir hakem hatasına maruz kalmamak için tüm imkânlarını ve ilişkilerini seferber etmelidir.
Biz statta ki sağlanacak müthiş atmosfer, konfetiler, bayraklar ve 8- 10 bin taraftarımızın tezahüratları altında adil bir hakemle bu final maçını çok rahat bir şekilde alırız.
Çünkü: 

Hiçbir takımın taraftarı bizim taraftarımız ve caddemiz gibi olamaz,
Hiçbir takımın teknik heyeti Sedat Kalaycı, ilhan hoca ve kaleci hocamız kadar kapasiteli, bilgili, temiz yürekli ve deneyimli değildir, Hiçbir takımda Nurettin Arslan gibi bir masör yoktur
Hiçbir takımın kadrosu bizim futbolcularımız kadar başarılı ve tecrübeli değildir.
Bizim futbolcularımızın arzu ve isteğine sahip olamaz,
Hiçbir kulübün yönetimi bizim yönetimimiz kadar çalışkan azimli ve kararlı değildir.
Hiçbir kulübün şehrinde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin gibi sporu seven ve destek olan bir belediye başkanı yoktur. Kısacası Hiçbir yer Bafra değildir.

Ben tüm unsurlarımızla bir tarih yazacağımıza ve 3.lige çıkacağımıza inanıyorum. Futbolcularımıza ve teknik kadromuza yürekten inanıyorum. Tüm Bafra buna inanıyor. 3.lige çıkacağız ve orada kalmayacağız. Yönetim, teknik kadro ve futbolcu kadromuzla istikrar ve devamlılık sağlanarak daha ileriye gideceğiz. Çünkü başarı istikrarla gelir ve daha ileriye taşınır.

Şu anı hep birlikte yaşacağız:
Hakemin bitiş düdüğü ile sahada futbolcu ve teknik kadromuz tribünlerde 10.000 ve dışarıda 250.000 Bafralı sevinç yumağı oluşturacak ve Bafra’ya yüzlerce araç ile bir giriş yapılacaktır. Muhteşem bir karşılama ve coşku olacaktır. Kadromuz Bu duyguyu yaşamalı ve yaşatmalıdır.
Hayırlısı diyoruz…..  Saygılarımla A.D
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.