Öne Çıkanlar bafra belediyesi Samsun
banner797

ACAR GİDİYOR ÇAMAŞ GELİYOR
banner852


Bafra'da ülkücülerin sevilen ismi Abdurrahman Çamaş'ın MHP Bafra İlçe Başkanlığına atanması bekleniyor.

ÇAMAŞ'IN BAŞKANLIĞI BEKLENİYOR


MHP'de Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü ve yönetim kurulunun görevden alınmasıyla birlikte sıra ilçelere geldi.
Özellikle MHP'nin kalesi olarak bilinen Bafra'da MHP siyaseti fokur fokur kaynarken, son dakika da bir aksilik olmaz ise Bafra'da daha önce ilçe başkanlığı ve meclis üyeliği yapan, keskin sözleri ve çıkışlarıyla tanınan Abdurrahman Çamaş'ın MHP Bafra İlçe Başkanlığına atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

GÜÇLÜ BİR YAPI KURULACAK MI?


MHP kulislerinde Çamaş'ın büyük uğraşlar sonucu ikna edildiği öğrenilirken, camiayı ilçede tek toplayacak ismin Çamaş olacağı konusunda karar verildiği belirtiliyor. Camianın Bafra'da yeniden İmajbet tek yürek olması ve toparlayıcı ve birleştirici özelliğiyle bilinen Çamaş'ın bu konu da biçilmiş kaftan olduğu herkes tarafından kabul ediliyor. Çamaş'ın güçlü bir yönetim kurulu yapması beklenirken, MHP'nin güçlü isimlerini aynı çatı altında toplaması bekleniyor.

HER KESİMDEN FİKİR ALINIYOR

MHP Genel Merkezi'nde durum ne olursa olsun yeniden Bafra'da yapılanma adına güçlü bir yönetim kurulu listesinin her kesimin fikir ve görüşleri alınarak yapıldığı söylenirken, yeni dönemde Çamaş yönetiminin ellerinin güçlü olması için delegeye hakim olacak bir yapının da kurulması hedefleniyor. Acar'ın görevden alınıp, Çamaş'ın göreve başlamasıyla birlikte Bafra MHP'de yeni dengelerin nasıl şekilleneceği ise ileri ki günlerde daha da netlik kazanacağı da gelen bilgiler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876