Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

ASİYAD Başkanı Yılmaz'dan Kılıç'a teşekkür

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim ve Üst Kurul üyeliğine seçilen Hüseyin Eroğlu'nu tebrik etti. Yılmaz "İstanbul milletvekilimiz eski bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın emeklerine teşekkür ederiz." dedi.

Samsunlu Hüseyin Eroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile yapılan AK Parti İstanbul 7'inci İl Kongresinde yönetim kurulu üyeliği ve Üst Kurul Delegeli görevlerine seçildi.

Samsun'un Alaçam ilçesi doğumlu mali müşavir Hüseyin Eroğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının 7'inci İl Kongresinde, Gençlik ve Spor eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın desteği ile yönetim kurulu üyeliği ve üst kurul üyeliği görevine getirildi.

Eski Bakan ve eski Samsun Milletvekili olan, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsunlu Hüseyin Eroğlu'nun AK Parti İstanbul İl Kongresinde yönetim kurulu üyeliği ve üst kurul üyeliğine seçilmesinde büyük destek verdiği ve İstanbul İl Yönetiminde bir Samsunlu ismin olması için ısrarcı olduğu öğrenildi. Samsun'a önem veren Akif Çağatay Kılıç, İstanbul'da yaşayan Samsunlu Hüseyin Eroğlu'na AK Parti İstanbul İl Yönetiminde görev verilmesini sağlayan isim oldu. Öte yandan Türkiye Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Samsunlu iş adamı Kaya Aşçı'nın da Eroğlu'nun AK Parti İstanbul İl Yönetimine seçilmesi ile ilgili lobi çalışması yaptığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.