Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner798

BTP’den Çanakkale Zaferi mesajı
banner852

Çanakkale Kara Savaşlarının 106. yıl dönümünde şehitlerimiz anılıyor.
Bu kapsamda Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş da bir mesaj yayımladı.
BTP lideri mesajında, “Çanakkale’yi geçilmez kılarak hangi şart altında olursa olsun, bu toprakların düşman çizmesi altında ezilmeye asla razı gelmeyeceğini gösteren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Çanakkale Kara Savaşlarının 106. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan BTP Lideri Hüseyin Baş; “Türk tarihinin kırılma noktalarından biri olan Çanakkale Kara Savaşları’nın yıl dönümündeyiz. Çanakkale, 7’den 70’e yüce Türk milletinin haçlı dünyasına karşı “Bu vatan bizimdir bizim kalacaktır” haykırışıdır. Bu asil haykırış, milletimizin asırlardır devam eden İslam sancaktarlığının şanlı halkalarından biridir. Çanakkale Türk milletinin imanının zaferidir. Çanakkale Türk milletinin şartlar ne olursa olsun vatan için gözünü kırpmadan ölüme yürüyeceğinin ispatıdır. Çanakkale şanlı tarihimizin şanlı bir destanıdır.” ifadelerini kullandı.

“Atatürk’süz Çanakkale olmaz”

“Bu şanlı destanın mimarlığını yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür.” diyen BTP lideri şöyle devam etti; “Çanakkale Mustafa Kemal’in devreye girmesiyle birlikte Türk milleti için hezimetten zafere dönüşmüştür. Bu vesile ile son yıllarda ortaya çıkan Mustafa Kemal’siz Çanakkale anmalarını büyük bir üzüntüyle takip ediyor, bu çabaların Çanakkale ruhunu milletimizin bağrından söküp atmak amaçlı planlı bir hamle olduğunu düşünüyoruz. Bağımsız Türkiye Partisi olarak hem şehitlerimizi hem de ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü hiçbir gücün unutturmasına müsaade etmeyeceğiz. Çanakkale’yi geçilmez kılarak hangi şart altında olursa olsun, bu toprakların düşman çizmesi altında ezilmeye asla razı gelmeyeceğini gösteren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

“Asıl soykırımcı Çanakkale’de kapımıza dayananlar”

Mesajında sözde soykırım iftiralarına da cevap veren BTP Lideri şu ifadeleri kullandı;
“Bundan bir asır evvel topraklarımızı işgale gelip Çanakkale başta olmak üzere aziz vatanımızın dört bir köşesinde yüzbinlerce insanımızı insanlık tarihinin gördüğü en vahşi yöntemlerle katledenlerin bugün ülkemizi soykırımla suçlaması trajikomik bir durumdur. Sırf Çanakkale, asıl soykırımcının kim olduğunu göstermeye yeter. Zira Türk milleti canını dişine takarak Çanakkale cephesinde vatan müdafaası yaparken meydanı boş bulan Ermeni çeteleri, Anadolu’da yüzbinlerce vatandaşımızı vahşice katletmiştir. Ebedi genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın da belirttiği gibi, bunların soykırım dedikleri şey Anadolu’nun Müslüman olmasıdır. Bu vesile ile BTP’nin milli ve dini bütünlüğümüzün garantisi olduğunu ifade ediyor, bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum, Ruhları şad olsun. ”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876