Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na sert sözler
banner852
MHP lideri Devlet Bahçeli,CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu ve partisine yüklendi. Bahçeli "CHP'ye çöplüğe gidiyorsunuz" dedi.

TÜRKİYE İÇİN YEMİNİMİZ VAR

16 Nisan'dan rahatsız olan Avrupa, Antalya'dan çekinip, korkuyorlar. Sanıyorlar ki, milli tezlerimizden vazgeçeceğiz.

Demokratik olmayan hiçbir şeyi Antalya sineye çekmez. Su uyur düşman uyumaz. Bunların gücü Antalya'ya yetmez.

"Evet" dirilişimizin manevi kalkanıdır, imhamızı isteyenleri ardına bakmadan kovalar. Bu ülke için yeminimiz vardır. Vazgeçilmez. Yemin dönülmemek için verilir. Yemin çiğnememek için edilir. Anlayış ve kabulümüz budur. Karakter zafiyeti taşıyanların bu işe kafası yatmaz. Yemin adalettir, milli bekadır, omurgalı duruştur.

KERKÜK MESAJI

Avrupa tetiktedir. Amerika teyakkuzdadır. Herkes bilsin ki, Irak Türkmenleri bir beraberdir. Türk milleti sonuna kadar soydaşlarımızın yanındadır.

Kerkük Türk yurdunda yapılanların hesabını verecektir. Terör devletleşmeyecek. Bunu başaramayacaklar.

CHP ÇÖPLÜĞE GİTMİŞTİR

Kim bu millete tuzak kuruyorsa Allah onu kahretsin. CHP lideri kontrollü darbe diyor. Bu hezeyandır. Kılıçdaroğlu FETÖ'nün değirmenine su taşıyor ama kendi vicdanındaki çatlağı görmüyor.

ABD bu darbeye inanmıyor. Avrupa FETÖ'ye destek vermektedir.

CHP çöplüğe gittiğinin farkında değil, Hayır diyorlar, Evet diyenleri de denize dökmekten bahsediyorlar, utanmazlığa, hazımsızlığa bakar mısınız?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876