Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Demirtaş'ı istiyoruz dedi tek yanıt geldi
banner852

Van'da esnaf ziyaretinde bulunan Mansur Yavaş, bir vatandaşın "Sizi çok seviyoruz başkanım. Selahattin Demirtaş'ı da istiyoruz" demesi üzerine "İnşallah" yanıtını verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin 'Belediye Başkanları Çalıştayı' dolayısıyla bulunduğu Van'da esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

"SELAHATTİN DEMİRTAŞ'I DA İSTİYORUZ"

O sırada birlikte fotoğraf çektirme isteğini kırmadığı bir vatandaş, Mansur Yavaş'a "Sizi çok seviyoruz başkanım. Bizi bu dertten kurtarın. Selahattin Demirtaş'ı da istiyoruz" dedi. Mansur Yavaş ise "İnşallah" dedikten sonra vatandaşlarla sohbet etmeye devam etti.

"BİZ OY İÇİN GELMEDİK, BEN BELEDİYE BAŞKANIYIM"

Başka bir vatandaşın "Başkanım siz oy zamanında gelip bize bakıyorsunuz" demesi üzerine ise Yavaş, "Biz oya gelmedik ben belediye başkanıyım" yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876