Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Destici, Saldırıların gereği yapılmazsa tekrarlanacaktır.
BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa destici, saldırıların tekrarlanmaması için yapılması gereken önlemlerin var olduğun ubelirterek, "Bunların başında iki yönlü soruşturma yapılmalı. Saldırıyı gerçekleştiren failleri ve arkasındaki güçleri bulmak gerekir. Bunların gereği yapılmazsa, bu tür saldırılar tekrarlanacaktır" dedi.

Mustafa Destici, Ankara'daki bombalı terör saldırısı sonucu hayatını kaybedenler arasında bulunan İsmail Karagöz'ün Çubuk'ta düzenlenen cenazesine katıldı, açıklamada bulundu. Destici cenaze sorası yaptığı açıklamada, "Bu kahpe saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü faillerini lanetliyor ve kınıyorum. Bu saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu saldırıların tekrarlanmaması için yapılması gereken önlemler var. Bunların başında Limanbet iki yönlü soruşturma yapılmalı. Saldırıyı gerçekleştiren failleri ve arkasındaki güçleri bulmak ve burada hata, kusur, ihmal varsa bunu meydana çıkarmak için yapılmalı. Bunların gereği yapılmazsa, bu tür saldırılar tekrarlanacaktır. Terörle mücadele sadece emniyet güçleri ile yapılmamalı, top yekun yapılmalı. Teröre lojistik ve dış desteğin çekilmesi lazım. Bölge halkının devletin yanına çekilmesi lazım. Terör örgütüne destek veren herkese işlem yapılması lazım. Bunlar yapılmazsa, bu tür saldırıları tekrar yaşarız. Bu hain terör örgütü temsilcileri iki yüzlü sahtekar, cani ve cani savunucularıdır. Kandil ile yılanla meclistekinin bir farkı yok. İmralı'daki ile Suriye'deki PYD'nin bir farkı yok. Bunu bileceğiz, buna göre hareket edeceğiz. Milletimiz kenetlenecek, hep birlikte bu terör belasının üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
HaberMustafa Destici
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.