Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı
banner852

CHP İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda İstanbul seçim sonuçlarını değerlendiriyor. 

Bugünkü 23 Haziran’da yaptığımız İBB seçimi ve tabi ki anlamlı bu seçimin en önemli ifadelerinden biriside Türkiye’nin demokrasiye katkısıydı. Seçim hayırlı olsun.

Sandıkları terk etmeyin

Sonuç netleşinceye kadar görevlerinin başında kalmalarını önemle rica ediyorum. Bu süreçler ciddi süreçlerdir ve asla sandıklarınızın, birleştirme tutanaklarının netleşmesine varıncaya kadar asla sandıkları terk etmemenizi rica ediyorum.

Demokrasi saati maalesef 31 Mart'ta bu işlemedi

 Biz demokrasinin tıkır tıkır ilerlemesinden yanayız. Demokrasi saati maalesef 31 Martta bu işlemedi. Saatleri durdurarak zamanın akışını engelleyemezsiniz.

Sandıktan hesap pusulası çıkmıştır

Bugün sandıklardan hesap pusulasının çıktığını tüm vatandaşlarıma duyurmak isterim. Vatandaş yapılan büyük haksızlığın hesabını bir avuç insana kesmiştir.

Yeni ortak sayfa açılıyor

Bu İstanbul’da bir sayfa kapandı yeni bir sayfa açıldı anlamına gelmiyor. Herkesin yeni bir ortak sayfa açması anlamına geliyor. İstanbul’da artık adalet, eşitlik, hoşgörü olacak. İsraf, şatafat, kibir ve ötekileştirme bitecek.

Teşekkür etti

Başta sevgili eşime, oğullarıma, kızıma, anne ve babama, bütün aileme, CHP ve İYİ Parti'nin genel başkanlarına, genel başkan yardımcılarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il ve ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımızı, örgütlerimize, sahada çalışan üyelere ve özellikle sayıları 150 bini aşan yürekli İstanbul Gönüllülerine.

Yanımızda duran tüm partilere, HDP seçmenlerine, MHP seçmenlerine, AK Parti seçmenlerine, Vatan Partisi, Saadet Partisi... Bütün siyasi parti seçmenlerine, vatandaşlarımıza, ister Türk ister Kürt, ister Çerkez ister Ermeni, kısacası bu milletin asil vatandaşlarına, en yakın yol arkadaşım olan İstanbul'un çocuklarına, gençlerine, annelerimize, ninelerime, ilk günden beri yanımda olan basın danışmanıma, sosyal medya ekibimize, polis ve koruma arkadaşlarıma yüzbinlerce demokrasi aşığı partililerimize, STK'lara, demokrasi mücadelemize şarkı besteleyen, şiir yazan, destek veren milyonlarca vatandaşımıza, yurdumun güzel insanlarına, ve tabi ki 16 milyon İstanbulluya yürekten teşekkür ediyorum.

Kimseyi ayırmadan çalışacağım

Sonsuz minnet duygularımı iletiyorum. Seçimi bir parti, bir kesim değil bütün Türkiye, bütün İstanbullular kazanmıştır. Göreceksiniz, kısa sürede herkes böyle hissedecek. Bunu sağlamak için canla başla çalışacağım. Kimseyi ayırmadan çalışacağım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876