Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner798

Erdoğan,Kılıçdaroğlu'nun iddialarını yanıtladı
banner852

KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARI

CHP ve Kılıçdaroğlu hemen her konuda neresinden tutsanız elinizde kalacak şekilde tel tel dökülüyor. CHP'nin başındaki zatın yalanlarını, iftiralarını ortaya sermekten biz yorulduk. Ama bu zat bunları tekrarlamaktan vazgeçmiyor. Dün yine çıkmış Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binasından Man Adası iftirasına, uyuşturucu parasına aklına ne gelirse sallamış. Bay Kemal uyuşturucu arıyorsan aynaya bak. AK Parti çatısı altında uyuşturucuyla iştigal eden insan bulamazsın. Böyle bir iftirayı da AK Parti'ye atamazsın. Devletten aldığı maaş dışında iş yapmamış, iş nasıl yapılır konusunda fikri olmayan bu zatın iddialarına cevap vermeyi zül addediyorum. Kılıçdaroğlu'nun yaptığı işinin adının siyasetle ilgisi yoktur. Artık bu kişi tababet ilminin konusu haline gelmiştir. Bu kişi artık milli güvenlik sorunu haline dönmüştür.

Bunların Türkiye'nin dününde hizmetleri, eserleri yoktur. Geleceğe dair kayda değer fikir ve emek ürünü, hiçbir projeleri, taahhütleri yoktur. Böyle niyet ve gayretleri de bulunmuyor. Biz bundan sonra da hep ülkemize ve milletimize eser kazandırmanın, kalkınmamızı hızlandırma gayreti içinde olacağız. Ülkemizi tarihimizde ilk defa sivil anayasaya kavuşturma girişimimiz de bu konuda önümüze kimsenin geçemediğinin işaretidir.

Ülkemizin 81 vilayetinin ve 84 milyonun tamamını kucaklayarak hiçbir meseleyi çözümsüz bırakmadan gece-gündüz çalışıyoruz. Bu hafta da Adana-Ceyhan oralardayız. Utanmadan, sıkılmadan 'Bu iktidar fabrika falan açmadı, açmıyor.' Ben geçenlerde 26 fabrika açılışı yaptım, bu hafta yine yapacağım. Senin aklın bu işlere ermez. Bu işler bizim. Sen fabrika görsen başka bir şey zannedersin. Biz bu milletin her ferdini gönülden sevdik, seviyoruz.

AK Parti'yi millet kurmuştur, istikameti millet vermiştir. AK Parti'nin hizmet ve eser yolunu açacak olan yine aziz milletimizdir. Yanımızda olan milletimize şükran borcumuzu daha çok hizmet ederek ödeyebiliriz. Önce 2023 hedeflerimize ulaşacağımıza ardından gençlerimize 2053 vizyonumuzu, TeknoFest kuşağına bırakacağımıza şüphe duymuyorum. 2023'te bir kez daha ülkeyi yönetme sorumluluğu üstleniriz. Tarihimizin en büyük demokrasi ve kalkınma hamlesini sürdürme imkanı bulabiliriz. Bu bizlerin, buradaki heyetin elindedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876