Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Erhan Usta, İYİ Parti milletin sigortası
banner852

İYİ Parti Grup Başkanvekili, Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta,’ 11 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan Yılport Samsunspor’umuza başarılar diliyorum ve tüm Samsunluları tebrik ediyorum. ” Samsun’da açıklamalarda bulunan Erhan Usta, Samsun Başarıya aç, Samsun başarıyı özleyen bir kent, bizlerin yüzü, Samsunsporla güldü. İnşallah, Samsun ve Türkiye’nin yüzü, Millet İttifakı’nın seçimleri kazanmasıyla güleceğini belirtti.

Erhan Usta,”Bu seçim Türkiye açısından kritik bir seçim haline geldi. Türkiye ekonomisi sürekli aşağıya doğru gidiyor. Türkiye’nin dış politikalarda itibarı son derece zedelenmiş, Türkiye büyük sıkıntılara gebe hale gelmiş, milletimizin tercihi şu olacak, bu sıkıntılar devam etsin, yoksa Türkiye’nin başı düzlüğe mi çıksın, milletimizin refahı artsın. Bu seçim bunların seçimi olacak. O yüzden milletimizin oyuna talibiz, sahayı dolaşıyoruz, özellikle Cumhur İttifakına ve Ak Parti’ye ciddi bir tepki var. Bunu bir şekilde görüyoruz, millet bunalmış, fakat kimi insanlar korkusundan, endişesinden bunu konuşamıyor. “ dedi.

USTA,İnşallah 15 Mayıs sabahı Türkiye büyük bir zafere uyanacak diye değerlendiriyoruz. Bizler bunu sahada net bir şekilde görüyoruz. Özellikle burada Millet İttifakına ve İyi Parti’ye milletin ciddi bir teveccühü var. Millet İyi Parti’yi bir sigorta olarak görüyor, teminat olarak görüyor, her türlü kazancın, daha önce kazanılmış hakların teminatı veya her türlü hassasiyetin teminatı olarak İyi Parti’mizi görüyor.” Dedi.

Bafra ilçesinde Aktekke Mahallesi’nde cenazeye katılan İyi Parti Grup Başkan Vekili Erhan Usta sırasıyla, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Ticaret Borsası, Bafra Ziraat Odası ile esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunIyi Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876