Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner797

Erkan Avcı Biz gönüllerin avcısıyız
banner852
MHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Erkan Avcı"BİZ GÖNÜLLERİN AVCISIYIZ"

MHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Erkan Avcı, "Ben gönül avcısıyım. Gönül belediyeciliğinin mimarı olduğumuzu herkes bilir" dedi.

MHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı, Ayvacık eski Belediye Başkanı Erkan Avcı, seçim çalışmalarına hız verdi.

Samsun'un Çarşamba İlçesine bağlı Çınarcık beldesi sakinleri ile biraraya gelen Avcı, "Samsun'un Saklı Cenneti Ayvacık'ta yaptığım 3 dönemlik belediye başkanlığımdan herkes bilir ki biz önce vatandaşın gönlüyle bağ kurarız. Hizmet çıtamızın yükselmesinde önce gönüller sonra üretime dayalı hizmetler vardır." dedi

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Avcı, belde esnafını ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti.

"Üç Hilal'in olduğu yerde gönüller şad olur" diyen Avcı,

"Milliyetçi Hareket Partisi, Türk Siyaseti'nin yarım asrına damga vurmuş köklü bir partidir. Bu yarım asırlık mücadelesinde özgül ağırlığı hep ön planda, Türk Milleti'nin gönlünde ve yüreğinde, milletin sürekli umudu olmuştur. Ben de bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönülden yürekten hizmet etmenin onurunu ve gururu yaşıyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876