Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Hancıoğlu,10 Kasım Matem Günü Değil

"10 Kasım, Matem Günü Değil; İdealleri ve Devrimleri Işığında O'nun Yolunda İlerleme Günüdür"

Ulusal Kurtuluş Savaşımızın önderi, çağdaş, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti'nin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yılında hasretle ve özlemle anıyoruz.

Bizler için 10 Kasım, yas tutulacak bir günü değil; idealleri ve devrimleri ışığında O'nun yolunda ilerleme kararlılığımızı bütün dünyaya gösterme günüdür.

Yedi düvelin yok etmek istediği ulusu, yeniden ayağa kaldıran Atatürk’ü anlama, O ve mücadele arkadaşlarının bizlere emaneti ve mirası olan Cumhuriyete, tam bağımsızlığa sahip çıkma günüdür.

Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ölümsüz eserleri ile ulusumuzun kalbinde sonsuz bir sevgiyle yaşayacak, devrimleri ve fikirleri ile yaktığı meşale, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Ve bugün bir kez daha manevi şahsiyetin önünde sana şu sözü veriyoruz::

"Senden, ideallerinden ve devrimlerinden aldığımız güçle, en büyük eseri olan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatacağız."

Bu duygularla;

Cumhuriyetimizin kurucusu, ulusumuzun ebedi lideri, partimizin kurucusu, dünyanın bütün mazlum milletlerinin ilham kaynağı, büyük devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yılında minnet ve özlemle anıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.