Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

İYİ Parti ile CHP anlaştı
banner852
CHP ile İYİ Parti arasında tıkanan kriz akşam saatlerinde CHP’nin Balıkesir’de aday gösterdiği milletvekili Ahmet Akın’ı geri çekip, İYİ Parti’nin adayı İsmail Ok’u destekleme kararı ile çözüldü.

Buna göre CHP 11, İYİ Parti 10 Büyükşehir’de aday çıkaracak, diğeri destekleyecek.

CHP, mevcut büyükşehir belediye başkanları kendisinde olan Aydın, Eskişehir, Muğla, Hatay ve Tekirdağ’a ilave olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa’da büyükşehir adaylarını çıkaracak, İYİ Parti tarafından desteklenecek.

İYİ Parti de Balıkesir, Kocaeli, Konya, Samsun, Trabzon, Kayseri, Sakarya, Gaziantep, Denizli ve Manisa’da çıkaracağı adayları CHP bu büyükşehirlerde aday göstermeyerek destekleyecek.


Bu illerin dışında kalan, örneğin Mersin’de her iki parti de aday çıkaracak, ancak birbirlerine yönelik bir mücadele içinde olmayacak.

Bu illerdin ilçelerine dönük de her iki parti aday belirleme sürecinde karşılıklı anlayış içinde hareket edecek.

Mutabakata göre CHP Ankara’da Mansur Yavaş’ı aday gösterirken, büyük olasılıkla İstanbul adayı da İmamoğlu olacak.

Anahtar Kelimeler:
CHP Ile İYİ Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876