Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner797

Karaaslan, Büyük Hedeflere Güçlü Kadrolarla
Güçlü ve Kararlı Türkiye Vurgusu

Karaaslan Kahvaltı buluşmasında yaptığı konuşmada, “Bugün çok daha kararlı, çok daha güçlü bir Türkiye var. Farklı dünya görüşlerimiz olsa da ayrılığa düşmedik, ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ fikri etrafında birleştik. Gücümüzü buradan alıyoruz. Mazlum coğrafyaların, gözyaşı ve acılara mahkum edilen kaderini değiştirme konusunda, ‘artık gözyaşları dinmeli, acılar son bulmalı’ diyerek iradesini ortaya koyan bir liderimiz, Cumhurbaşkanımız var. Millet olarak, üstlendiği sorumluluğu hakkıyla taşımak için yüreğini ortaya koyan Cumhurbaşkanımız’ın, Genel Başkanımız’ın, liderimizin yanındayız.” ifadelerine yer verdi.

Samsun’a Müjdeler

Türkiye ekonomisindeki rekor büyümeden, dev yatırım ve hizmetlerden Samsun’un da faydalandığını söyleyen Karaaslan, “Samsun son dönemde, daha önce olmadığı kadar büyük yatırım ve hizmetlerle buluştu. Şehrimiz artık yalnızca ülkemiz ölçeğinde değil dünya ölçeğinde de büyük organizasyonlara ev sahipliği yapıyor, dünya çapında büyük spor organizasyonlarını başarıyla gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanımız’ın 6. Olağan Kongremiz’de müjdesini verdiği yeni hizmetlerle şehrimiz daha da güçlenecek. 900 yataklı Şehir Hastanesi şu anda ihale sürecinde, Kırıkkale-Çorum-Amasya-Samsun hızlı tren hattının proje ve sondaj çalışmalarına başlandı. Köklü bir maziye sahip olan şehrimizin büyük değeri Ondokuz Mayıs Üniversite’mizi daha da güçlendirecek, şehrimizi bir çekim merkezi haline getirecek yeni bir üniversiteyi daha şehrimize kazandıracağız.” dedi.

Büyük Hedeflere Güçlü Kadrolarla

Birlik ve beraberlik ruhuyla yeni başarılarla imza atacaklarını ifade eden Karaaslan, “Ülkemizin neresinde olursak olalım, yüreği bu şehir için atanlarız. Şehrimizi daha da geliştirmek noktasında üstlendiğimiz büyük sorumluluğu yerine getirmenin mücadelesini veriyoruz.

İnanıyorum ki İstanbul’da yaşayan Samsun’luları bir araya getiren bu gür ses şehrimiz için yeni gelişmelere de vesile olacaktır. Bu günü bir milat olarak kabul edelim. Birlik ve beraberliğimizin gücü şehrimizi daha iyi tanıtmamıza vesile olacaktır. Birincisini 2011’de, Cumhurbaşkanımız’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz ‘Büyük Samsun Buluşması’nın ikincisini daha büyük bir katılımla gerçekleştirebileceğimize inanıyorum. Başarı için güçlü bir hedef koymak gerekir, o hedef için de güçlü kadrolar gerekir. Büyük hedeflerimize güçlü kadrolarımızla yürüyoruz .” diye konuştu.

Kahvaltı etkinliğine Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Akif Çağatay Kılıç ve Orhan Kırcalı; İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan, Halis Dalkılıç; SADEF Başkanı Yıldıray Baş, SADEF Onursal Başkanı Kaya Aşçı, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de katıldı. 



Anahtar Kelimeler:
Ak Partiçiğdem Karaaslan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.