Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

MHP Samsun Teşkilatından Ankara Çıkarması
Kongre sürecini tamamlayan MHP Samsun Teşkilatları, parti yöneticilerinden oluşan 200 kişilik heyet ile Ankara programı düzenledi. MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları yöneticileri ve üst kurul delegelerinden oluşan bir heyet ile Ankara programı düzenleyen teşkilat yöneticileri ilk olarak merhum başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ederek dualar etti.

Ardından Genel Merkez binasına giden heyet burada MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile toplantı salonunda bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren toplantıya MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve 25. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis’te eşlik etti.

Samsun’da kongre sürecini tamamladıklarını ifade eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Tüm teşkilatlarımız ile genel merkezimiz ve sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin emir ve talimatlarını almaya geldik” dedi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ise, Samsun’da kongre sürecinin başarılı şekilde tamamlandığını ifade ederek, gündemde yaşanan konular ile ilgili yöneticileri bilgilendirdi.
Ziyaretin sonunda ise MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye Samsun’un simgesi olan Atatürk Anıtı büstü hediye etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.