Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

MİLLETVEKİLİ KIRCALI YABANCI KONUKLARINI AĞIRLADI
Milletvekili Kırcalı bu kapsamda AND Parlamentosu Başkanı FernandoMezaMoncada ve AND Parlamentosu Başkan Yardımcısı, Şili-Türkiye Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkan Vekili RomillioGuitterez ile TBMM’de makamında birlikte oldu. Milletvekili Kırcalı konuklarına TBMM’ne gezdirdi. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişim hakkında bilgiler verdi. Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı ziyaret ettiler.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. OrhanKIrcalı konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ülkeler arasında ki iş birliği çok önemlidir. Bu ilişkiler siyasi, ekonomik, turizm, kültürel alanlara çok önemli etkiler yapmaktadır. Daha öncede birçok çalışmamız oldu. Bu çalışmalarımızda ülkemizin çıkarları bakımından önemli sonuçlar aldık. AND Parlamentosu Başkanı FernandoMezaMoncada ve Başkan yardımcısı Şili-Türkiye Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkan Vekili RomillioGuitterez misafirimiz oldu.

Kendilerine TBMM’de ağırladık. Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan’ı ziyaret ettik. Görüşmeler yapıldı. Ziyaret sırasında 15 Temmuz hain FETÖ darbesi sırasında bombalanan Gazi meclisimizde ki tadilatları ve hasar alan yerleri gösterdik. Kapsamlı bir şekilde 15 Temmuz FETÖ ihanetini her yönüyle anlattım. Misafirlerimiz çok etkilendiler. Her şeyi yakından gördüler. Geniş bilgi sahibi oldular.

TBMM’de olduğumuz sürece gelen tüm misafirlerimiz ile ilgileniyor, meclis çalışmalarında bulunuyor, ülkemiz ve Samsunumuz için çalışmalar yapıyoruz. TBMM çalışmalarımız dışında ise Samsunumuza gelerek hemşerilerimizle beraber oluyoruz. “ dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.