Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

ÖZEL STATÜ TAŞERON İŞÇİLERİN SORUNUNU ÇÖZMEZ

TERÖRÜ LANETLEDİ

Sözlerine başlarken terörü lanetleyen Usta, “Diyarbakır’da bir uzman çavuş evinden çıktığı esnada, teröristlerin silahlı saldırısına uğrayarak ağır yaralanmıştır. Bu vesileyle, uzman erbaşların, uzman çavuş veya erbaşların sivildeyken silahları olmaması bunlar açısından büyük bir risk teşkil ediyor, ciddi bir tehdit oluşturuyor. Uzman erbaşlara tabanca verilmesi acilen gündeme alınmalıdır diyorum. Yaralanan askerimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca dün Hakkâri’nin Çukurca İlçesinin karşı tarafında bulunan Kuzey Irak Sınırı yakınında PKK’lı teröristler tarafından el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir askerimiz şehit düşmüştür. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

KAMU TAŞERON ÇALIŞANLARINA DAİMÎ KADRO VERİLMESİ KONUSU ARTIK İVEDİLİKLE HALLEDİLMELİDİR

Kamu Taşeron Çalışanları Platformu temsilcilerinin Milliyetçi Hareket Partisi Grubunu ziyaret ettiğini belirten Usta, “Hepimizin bildiği gibi, taşeron işçilerimizin sorunu devam ediyor. Aslında Mecliste grubu bulanan 4 tane siyasi partinin de bu sorunun sona erdirilmesine yönelik sözü var milletimize. Tabii, ilk önce iktidar partisinin bu konuda sözü var. Ancak bütün sözlere rağmen, bu sorun hâle çözülememiş durumdadır. Daimî kadro verilmesi konusu artık ivedilikle halledilmelidir” dedi.

ÖZEL STATÜ TAŞERON İŞÇİLERİN SORUNUNU ÇÖZMEZ

Usta, ”özel statü konusu görüşülüyor. Bu, aslında, hiçbir şekilde bu taşeron işçilerin sorununu çözmeyecektir. Bu tür inovatif çözümler bulmak, baştan işi çözüyor gibi görünüyorsa da sonradan tekrar sorun oluşturuyor. Milletimize verilen söz neyse bu söz çerçevesinde çalışanlarımızın, insanımızın sorunlarını çözmemiz gerekiyor” diye ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.