Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Samsun'da "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları
banner852

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından organize edilen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı Cuma günü Samsun İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda tüm gün tüm ilçelerde devam edecek etkinliklerle gerçekleştirilecek.

"2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye'nin tüm şehirlerinde gerçekleştirilecek olan organizasyonun Samsun programı; 30 Eylül 2022 Cuma günü, Samsun merkez ve 17 ilçede yoğun bir katılımla gerçekleşecek.

BAKAN MURAT KURUM KATILIYOR

Program kapsamında; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyeleri Ayşe Böhürler ve Mehmet Umur; AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Samsun Koordinatörü ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Samsun Milletvekillerinin yanı sıra; çevre illerden çok sayıda milletvekili de katılacak. Samsun İl Başkanlığı koordinasyonunda; Ömer Halisdemir Salonu'nda gerçekleşecek sıralı toplantıların dışında;  misafir milletvekillerinin katılımlarıyla Samsun'un 17 ilçesinde ayrı ayrı etkinlikler düzenlenecek.

17 İLÇEDE PROGRAMLAR

Programa; Amasya, Çankırı, Çorum, Giresun, Kastamonu, Ordu, Tokat ve Yozgat olmak üzere çeşitli illerden toplam 17 milletvekili katılarak, ilçe teşkilatları ile bir araya gelecek.

Program; 30 Eylül 2022 Cuma günü, yerel ve ulusal basının davet edileceği basın toplantısı ile başlayacak ve tüm gün esnaf,  sivil toplum ile halk buluşması dahil toplumun tüm kesimlerine temas eden programlarla devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
SamsunAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876