Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Savaş Gayretli; 65 Yaş Üstü Kimsesizlerin Yardımına Hazırız!
banner852

“Evde Kalın” çağrısına destek verdiklerini ve zor günlerin atlatılması için her kesin yapması gerekenleri yerine getirdiği takdirde bu zorlukların daha kolay aşılabileceğini de sözlerine ekleyen BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Gayretli, “ Dünya Devletlerinin tamamında olduğu gibi ülkemiz de çok zor bir dönemden geçmektedir.

Hala tedavisi bulunamayan ve gün geçtikçe daha fazla cana mal olan bu habis virüs belası bütün dünyada olduğu gibi ülkemizi de ciddi oranda etkilemiştir. Virüs ile mücadele ederken en önemli görev tabi ki devletlere düşer, ancak devletlerin kesinlikle halkın desteği olmadan bu virüsü yenmesi mümkün değildir. Halkımız maalesef bu konuda devletimize verilmesi gereken desteği vermiş değildir.

Bu süreçte ya herkes güvende olacaktır, ya da hiç kimse olmayacaktır. BEM-BİR-SEN Samsun Şubesi olarak üstümüze düşen her görevi yapmaya hazırız. Bu anlamda hali hazırda bazı önerilerimizi halkımız ile paylaşmak istedik” diye belirtti.

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, vatandaşlara yaptığı çağrıda şunları dile getirdi;

“Lütfen uyarıları dinleyerek “EVDE KAL”alım. Hijyenimize ve el temizliğimize özen gösterelim. Bana bir şey olmaz vurdumduymazlığından vaz geçelim. Ekonomik ve Sosyal önerilerimiz: Ev Sahipleri ve İşyeri sahipleri bu süreçte iş yapamayan kiracılarına olabildiğince merhametli davranmalı.

Herkes imkanlar dâhilinde komşusunu sormalı, yardım etmeye çalışmalı. El teması ve yakın temas yasak, ama uzmanların önerdiği mesafeyle sohbetimizi de yapabiliriz, moral motivasyonumuzu da yükseltebiliriz. Bu süreçte Milli Birlik ve Beraberliğimizi en üst seviyede tutmalıyız.

YAŞLILARIMIZA HÜRMET EDELİM

Yaşlılarımıza son derece hürmetkar davranıp, sürekli hal hatırlarını sorup, yalnızlığa terk etmemeliyiz. Manevi yardımlaşmayı en üst seviyeye çıkarmalıyız.

Biz yaşlılarımızın şartlar ne olursa olsun her zaman yanındayız. 65 yaş üstü kimsesiz yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız. Sendika Başkanı olarak ben, yönetim kurulumuz ve üyelerimizle 65 yaş üstü kimsesiz vatandaşlarımızın bizlere ulaşması durumunda ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız. El teması ile değil Kalp Teması ile dokunma vaktidir. Hadi birbirimizi sevelim, destek verelim belki de virüsün aşısı budur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876