Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Usta Çarşamba'da ziyaretlerde bulundu
MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP İl Başkanı Taner Tekin, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, il ve ilçe yöneticileri hafta sonu programları kapsamında Çarşamba Muhtarlar Derneği ve Türk Eğitim Sen Çarşamba Şubesini ziyaret ettiler.

İlk olarak muhtarlar derneğini ziyaret eden Usta ve Tekin, burada mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinlediler. Mahalle muhtarlarının yaşadıkları bölgede mahalleli adına sorun ve problemleri çözmek adına seçilen kişiler olduğunu hatırlatan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Mahalle muhtarlarımıza büyük görev düşmektedir. Mahalle sakinleri problemlerini muhtarlara, muhtarlar ise çözüm üretilmesi adına yetkililere aktarmaktadır. Muhtarlar demokrasinin en temel unsuru oldukları gibi bizlerin gözünde de önemli yer taşımaktadır. Bu nedenden dolayı muhtarlarımız ile sık sık bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinlemeye ve çözüm yolları bulma noktasında elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi. Usta, aynı zamanda mahalle muhtarlarında meclis çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Muhtarlar Derneği ziyaretinin ardından Türk Eğitim Sen Çarşamba Şubesi’ni ziyaret eden Usta ve Tekin burada da öğretmenlerin sorunlarını ele aldı. Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğuna dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, eğitim sisteminde yaşanan sorunlara dikkat çekti.

Anahtar Kelimeler:
HaberErhan Ustaçarşamba
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.