Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

USTA'DAN ALBAYRAK'A TEPKİ
banner852

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, dün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan pakette yer alan kamu bankalarının sermayelendirilmesi konusunu eleştirdi.

Usta, yaptığı sosyal medya paylaşımlarında, “Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankalarına 28 milyar TL’lik Devlet İç Borçlanma Senedi verileceğini açıklamış. Çok güçlü bir şekilde devraldığınız kamu bankalarını 16 yıl yönettikten sonra iflasın eşiğine getirdiniz. Biz bu filmi daha önce gördük. Bazı AKPlileri tebrik ederim! 90’lı yıllarda eş dost kredileri ve yanlış politikalarla batırılan kamu bankaları, 2001’de verilen Hazine tahvilleriyle kurtarılmıştı. AKP’nin son döneminde aynı şekilde içi boşaltılan kamu bankalarına yine milletin vergisi aktarılmak zorunda kalındı. “Bakın burası çok önemli!” Bu rezaletin siyasi, mali ve hukuki hesabını birileri ödemeli...” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876