Öne Çıkanlar bafra belediyesi Samsun
banner797

Vekil Köktaş ; Kutlu Yürüyüşümüz hayırlı, uğurlu olsun
banner852
 Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda düzenlenen AK Parti 2. Olağan Kongresi'nde oy Vdcasino kullanan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, bin 405 delegenin oyu ile seçilen AK Parti Genel Başkanı olan Binali Yıldırım'ın ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, "Büyük Türkiye hedefine hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz, kutlu yürüyüşümüz hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi’ne katılarak oyunu kullanan ve yapılan oylama sonucunda İzmir Milletvekili, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Genel Başkan seçildiği kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiğimiz 2. Olağanüstü Kongremizde delegelerimizin büyük tevücühü ve desteğiyle seçilen yeni Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve MKYK üyelerimize başarılar diliyorum. Allah hayırlı eylesin. 2. Olağanüstü Kongremiz partimiz, ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Büyük Türkiye hedefine hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz, kutlu yürüyüşümüz hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Milletvekili Köktaş ayrıca kongre salonunda Kanal B Tv'den canlı olarak yayınlanan programda kongre üzerinde değerlendirmelerde bulundu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876