banner797
 Bafra’da 2009 Yerel seçimlerinde kan kaybına uğrayan, Milliyetçi Hareket Partisi yerel seçimlerde yükselişi aday adaylarıyla sırtlıyor. MHP’de adaylarının isim isim buraya yazmaya gerek duymuyoruz. AK-Parti çevresinde konuşulan tek bir yorum, MHP’de her dönemde olduğu gibi bu dönemde de bölünmeler olacak denmesi…  Bazı MHP’si üyelerini şimdiden düşündürmeye başladı.

Ama MHP’nin kazan olması, AK-Parti teşkilatında her şeyin iyi gittiği anlamına gelmiyor. Şunu söylememiz gerekir, birilerini eleştiren ve yorum yapan bir parti önce iğneyi kendine batırmalıdır. AK-Parti’nin içinde de bölünmeler var.            Bunu kimse inkâr edemez. Son 1(BİR) ay içinde bazı yaşanan duruma bakılınca gerçekten bu seçim her şey rengârenk olacak. Milliyetçi Hareket Partisinden her dönem ciddi adaylar ortaya çıkıyor. İşte bu dönemde hiç beklenmedik bir zamanda ortaya çıkan bir adayı sizinle buradan paylaşmak istedik.

Özgür TOPKAYA, kendisi şu son dönem içerisinde adı gündeme oturdu.AK-Parti ve MHP Bafra siyasetinde  konuşulan isim,ama kendisi konuşmuyor.Siyasi çevrelere ise kendisinin MHP’de aday adayı olacağı söylentileri geçiyor sağlam bir porte çiziyor. Hem de emin adımlarla… Şimdi bazı çevreler diyecekler siz TOPKAYA’nın avukatımızsınız. Bizde her zaman ki gibi yandaş olamadan açıklıyoruz.
Evet, bu adayı Bafra’da bir ilk olarak irdeledik. MHP’nin diğer adayları hem reklam çalışması, hem de basın yayın yoluyla adaylığını açıklamıştı. Bu aday adayı ise bu yola hiç vurmadı. Son aldığımız havadislere göre de önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yapacak. Hiç bir çalışma yapmayan bir adayın da bu kadar her iki cephe de konuşulmasına fazla bir yorum yapmak istemiyoruz. Sadece bildiğimiz kadarıyla kendisi Bafra MHP Bafra Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda da Bafra TSO’ da Meclis üyeliği ve Genç iş adamları yönetimde yer alıyor.
Bafra için her şeyin hayırlısı ,Aday Adayı Özgür Topkaya nasıl bir yol çizerek basının karşısına çıkacak hangi projelerini anlatacak,önümüzdeki günlerde bunu hep beraber göreceğiz.Bu tür yazılarımızın da devamı gelecek…
Hoşçakalın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.