banner798
Büyük bir aksilik olmaz ise önümüzdeki oynayacağımız iki maç ve alacağımız 6 puan büyük ihtimalle şampiyonluk yolunda rakiplerimizin umutlarını yok edeceği gibi puan farkının daha da açılmasına sebep olabilir. Son iki maçımızda oynadığımız oyun ve sonuca yansıyan gol pozisyonu zenginliğimiz benim daha umutlanmama vesile oldu. Geçen yazılarımızda verdiğimiz gol pozisyonu fazlalığından bahsetmiş ve önlem alınması gerektiğini yazmıştık. Futbolun ne garip cilvesidir ki bir sakatlanma sonucunda bu durumunda ortadan kalkmış olduğunu gördük. Daha öncede bu anlamda yazılar yazmak istiyordum ama bazı alınganlıklara sebep olduğunu bildiğimiz için yazmadık ama takımımızın neden bu kadar gol pozisyonu verdiğini bilmesi gerekenler biliyordu sanırım.
 
Geçen yıl SEDAT Hocaya iki futbolcu hakkında uyarılar yapmama rağmen cesaretini ortaya koyamamasından şampiyonluğu kaçırmıştık. Fakat şu ana kadar geldiğimiz durum itibarıyla bazı olayların çözüldüğünü ve yöneticilerimizin cesaretli davrandıklarını gözlemliyoruz. Bazen yapılamaz denen işleri yaptığınızda bıraktığınız etki ile her şeyin yoluna girdiğini görürsünüz. Hatta daha gerilere gidersek hem teknik yönetimin hem idari yönetimin yaptığı bazı hatalar olmasa şu anda çok büyük puan farkı ile şampiyonluğumuzu ilan etmiş olurduk. İşte o yanlışların sebebi ile küme düşmeyelim diye yazı kaleme almıştım, Allahtan yöneticilerimiz cesaretli ve erken davranmış hemen başka üniteleri devreye sokarak durumu kurtarıp bu günlere gelmesine vesile olmuştur. Tabiî ki bu anlamda benim futbol anlayışım bazı yöneticilerimizi tebrik eder yani.
 
Bazı futbolcularımız geç keşfedilip kadroya dâhil edilse de doğru yol bulunmuştur. Ama tam burada bir konuda bazı şeyler söylemem lazım. Herkesin hatırlayacağı üzere geçtiğimiz günlerde bazı futbolcularımız Cuma ve cumartesi idmanlarına çıkmadığı konusunda uyarılarda bulunmuştu. Ve bu durumun takım içerisinde yaratacağı kaoslara değinmiştik, işte bu yanlışa ve yanlışlıklara rağmen son haftalarda bazı oyuncularımız takımda yer bulup görevlerinin hakkını fazlasıyla verdiler……………………..(SAKATLIKLAR OLMASA NE OLURDU BİLEMEM.)
 
Sayın Hocalarımız bu anlamda bazı futbolcularımıza ne kadar teşekkür etseler azdır ve ayrıca özür dileseler de yeridir. Çünkü bu futbolcular çok büyük karekter örneği göstererek alınganlık yapmadılar.İsimlerini yazarak onlara yorum yazılmasını istemem.Bu duruma bir örnek vererek ne demek istediğimin anlaşılması daha kolay olur sanırım.,5 gün boyunca idmana çıkmayan bir futbolcuyu takıma koymak diğer futbolcular tarafından nasıl algılanır takdir okuyucularımızındır.
 
Allaha şükür her şey geride kaldı ve şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz.
 
FUTBOL BAFRA DERGİMİZ GELİYOR..
 
Bafrada ihtiyaç olduğunu hissettiğimiz futbol Bafra dergisi ile geliyoruz ,geçmişten günümüze futbol adına neler yaşanmış ise bu dergide bulacaksınız.Her spor sever muhakkak kendisinden bir şeyler mutlaka bulacak diye inanıyoruz. Zaman tünelinden hoş görüntülerle geçerek günümüze kadar yaşanmış ve yaşanacak olan bütün olayları bu dergide bulacaksınız, belki de yıllardır unuttuğunuz bazı futbol olaylarını başkanları, yöneticileri, futbolcularımızı tekrar görme fırsatı bulacaksınız.İnşallah bu dergi beyninizde ve gönlünüzde iyi bir yere sahip olacaktır.
 
SAYGILARIMLA.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.